SZÜLETÉSEM TÖRTÉNETE. „ÁLDOTT TEHER!”

Önismereti csoportmunka – 2 nap

Gyermekként születtem, felnőtté váltam, asszonyként áldott állapotba kerültem, többször elvetéltem, de újra gyermeket szeretnék.

SZÜLETÉSEM története – életem meghatározó minősége!

A közös munka feldolgozza a lélek leszületésének programját, a FOGANTATÁS pillanatát, az ANYAMÉH rezdüléseit, örömeit, sérüléseit. Egyedi és különleges érzés, amikor szembesülsz saját SZÜLETÉSED történetével.

Esetek többségéből: pl. a negyedik hónapban egy orvosi vizsgálat kimutatta, hogy magzatod fejében ciszta van, vagy bármilyen eltérés az áhított tökéletestől – abban a pillanatban rémültséged, harcaid az orvosokkal és a vélt “igazságtalansággal” szemben ellenségessé tettek.

ÁTÍRHATOD életed történetét! Tudatosságod segít a folyamatban.

Szüleid programja, a minta tudattalanul veled van.

Feladatot vállaltál erre az életre is. Ki változtathatná meg mindazt, ami számára fontos és építené az ÚJAT a generációs örökségek helyett? Lehet, hogy dédnagymamád – állandó erőszakot élt meg, utána nagymamád – folytatta a szenvedést, vagy édesanyád, aki sosem tudta magát megvédeni.

TE mit élsz MOST?

Örökölt sejtmemóriád melegágyat adott magzatodnak, ezért nagy kihívás, hogy engedd meg magadnak a szembesülést – lehetőséget adva a teremtésre.

Ha gyermekedet várod, tisztában vagy azzal, hogy fel kell készülnöd a befogadásra, a rendrakásra? Olyan gyönyörűek a folyamataink, rálátással és megértéssel – közelebb kerülhetünk saját magunkhoz.

Ha kifogás nélkül, elkötelezetten haladunk – megtörténik a tisztulás.

SZÜLETÉSÜNK stresszei, fázisai – az egyik legmeghatározóbb emlékeket őrzik és feldolgozatlanul mély elakadásokban tartanak bennünket.

A csoportmunka segíti a felkészülést, a tudatos tisztulást.

TÉMA feldolgozása:

 1. nap – Egyéni szembesülések – „tükör” technikával, anyaság és a hozzá kapcsolódó stresszek elutasítása, a tanult viselkedésminták átértékelése, majd csoportoldás keretein belül – anyai mintáink feltárása, saját választásunk elfogadása, a „teljes agyműködés” integrációja és a „befogadás” megélése, gyakorlása.
 2. nap – Páros gyakorlatok, a szülői minták újraírása, generációs örökség feltárása, – a családállítás eszközei, a morfogenetikus mező üzeneteinek feldolgozása. Tudatszinted és rezgésed emelése a Dr. David R. Hawkins tudattérképe által – gyógyító hangrezgéssel, egyedi meditációval. – „Nem a fizikai testünk irányít, hanem a tudatszintünk nagyságának megfelelő láthatatlan ERŐ vagy erő. Az ERŐ nem más, mint energia, és mint minden energia: ez is mérhető.”-

A tanfolyam időpontja eseményben– mindig a facebookon, a Tükrömtükröm Készség Stúdió oldalamon jelenik meg

Részvételi díj: 15000Ft/nap.

Egyszeri fizetéssel a két nap: 28.000Ft

Jelentkezés a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a 06/20-991-4687 telefonon, vagy a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással. 25 éve fogadom az érdeklődőket zuglói Tükrömtükröm Készség Stúdiómban.

Zuglóiaknak – egy numerológiai elemzés – ajándék!

Végtelen szeretettel várlak

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár www.tukromtukrom.hu

 

 

A belső gyermek ébredése

Nem voltunk képesek kiállni magunkért, „elveszett” a hangunk

CSOPORTMUNKA:

2021. október 6-7 napokon 17-20 óra között 1. rész – ÚJHOLD napján

2021. október 13-14 napokon 17-20 óra között 2. rész

Részletek a havi lebontású programok között.

Megtanultuk, hogy saját érzéseink nem lehetnek olyan fontosak, mint a másoknak való megfelelés.

Ideje változtatnunk és utat engedni régi sérelmeink oldódásának. E szerint fel kell szabadítani saját önkorlátozó blokkjainkat, amelyek kemény, generációs örökségből származó, akár ősi hitrendszerek.

Mik ezek a hitrendszerek?

 • a családhoz tartozás – bezártsággal jár
 • nő mindig alárendelt szerepet tölt be párja mellett
 • a pénzt a férfi keresi
 • a férfi a stabilitás, a biztonság
 • a gyermekért fel kell áldozni magam
 • már sosem élhetem saját életemet
 • ha nem vagyok jó anya, megítél a világ,
 • ha apaként nem teljesítek, hibát követek el, stb…

Ezek beidegződése – előbb utóbb családi káoszhoz vezetett. Másoltuk azt, amit édesanyánktól, édesapánktól láttunk. Sokszor harcoltunk velük, hiszen nem értettek meg minket és nem is fogadták el, ami számunkra fontos volt. Anya áldozatként viselte terheit, apa keménysége kihatott a családra. Előbb utóbb fel kellett adni a harcot, kénytelenek voltunk elcsendesedni, így sajnos elfojtottuk bánatunkat.

 • Belső gyermekünk sérült. Megtanultuk, hogy saját érzéseink nem lehetnek olyan fontosak, mint a másoknak való megfelelés. Azt is tudjuk, hogy szüleink jót akartak nekünk, de be kell látni, hogy az ő valóságuk, elgondolásuk – nem egyezett a miénkkel. Nem voltunk képesek kiállni magunkért, „elveszett” a hangunk.

A jelenben várható kihívásaid!

ŐSZI BELSŐ GYERMEK CSOPORTMUNKA ÚJHOLD NAPJÁN INDUL:

 1. október 6-7 napokon 17- kb.20 óra között 1. rész
 2. október 13-14 napokon 17- kb.20 óra között 2. rész

Egyéb részletek a havi lebontású PROGRAMOKBAN.

Érkezz meg arra a tudatszintre, amely lehetőséget biztosít a változásra!

 • Tanuld meg kifejezni az érzéseidet!
 • Szemléletmódodat irányítsa az elszántság a fejlődésedre!
 • Ítélkezés helyett vállalj felelősséget önmagadért!
 • Kudarcaidat alakítsd át pozitív, éltető energiává!
 • Adj esélyt magadnak a bőség megélésére!
 • Kerülj közel belső forrásodhoz!
 • Légy Te a főszereplője saját életednek!

Ezek a bátorító állítások – akár naponta adhatnak újabb célt életednek. Érdemes mantrázni!

A kineziológus kiteszteli, melyik téma az, amit hosszú éveken át elkerültél, illetve képtelen voltál harmóniában élni. Valószínűleg belső intuíciódra sem figyeltél. Azt hitted, nem vagy érdemes a szeretetre, az elfogadásra, a teljességre.

Bizalomvesztettséged – gyermekkorodban keresendő!

Születési emlékeid fogva tartanak.

Céljaid vezessenek saját utadon!

 • Minden probléma – ma már legyen kihívás számodra.
 • A feladatok megoldása kínálja számodra a változást.

Úgy érzem nagyszerű befektetésünk az önfejlesztés. Csodálatos érzés eljutni belső gyermekünk egészségéhez. Csak mi tehetjük rendbe az életünket.

Ha szívesen fogadsz segítséget az útmutatáshoz, akkor tudd, hogy tested válaszai, akár az izomteszt – támogatnak a pozitív felismerések meghozatalában. A megoldás – benned van.

Nagy érdeklődéssel várlak 25. éve működő zuglói stúdiómba egyéni konzultációra, egyéni és csoportos családállításra, illetve kineziológiai ismeretek elsajátítására – tanfolyami oktatásra, tréningek elvégzésére.

Bejelentkezés a szilvia@tukromtukrom.hu emailen, vagy a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással.

A 06/991-4687-es telefonon is elérhető vagyok.

Székely Szilvia kineziológia oktató, AFT Erőtér technika konzulens, ThetaHealing konzulens, Családállító, BEMER O.E.T.

Itt az ideje, hogy te légy a főszereplő

„One Brain” kineziológia segítségével szabadítsd fel lényegi énedet!

Érzed – nap, mint nap megtörténnek és ismétlődnek azok az események, amelyek megerősítik választásodat: ki akarok lépni ebből a helyzetből. Szándékod egy jobb, békésebb sors, ahol megélheted önmagadat és szabadon valósítod meg terveidet.

Amikor robban tűrőképességed, „elszakad a cérna” – két esélyed van a változtatásra. Egyrészt kitálalsz és a másik személyen töltöd ki mérgedet, a következő lehetőség szembenézel azzal, hogy miért vonzottad be életedbe mindazt, ami most frusztrál. Ha okát megkeresed, feldolgozod, megszűnik a stressz és megtalálod önmagad.

Ez jelentheti, hogy tükröt tartasz magad elé, megpróbálod megnézni – milyen hasonlóságok vannak köztetek, de ha ez nem megy egyedül – akkor családállításban, kineziológiai oldásban, felismerheted és ráláthatsz mi az, ami már nem szolgál téged.

Zuglói Stúdiómban 25. éve segítek az önismeretben a hozzám fordulóknak.

Ez a folyamat egy kihívás. Feladatod haladni utadon, tapasztalatokat gyűjteni, isteni erőddel teremteni. Keresd meg eszközeidet! Lehet, hogy már az önismereti úton sokat tanultál, vedd elő a gyakorlataidat, tanulj meg tudatosan lélegezni és pozitívan gondolkodni! Ne hagyd meg a kiskapukat magadnak, hiszen minél hamarabb cselekedsz, annál gyorsabban éred el az áhított szabadságot, kiteljesedést.

Belső utadat járni, csodákat alkotni, saját kreatív valóságodat felszabadítani, áldás magad és környezeted számára.

Ha párkapcsolatodból eltűnt a harmónia, sokat adtál magadból és nem kaptál törődést, gyengédséget – megfáradtál, fogadd el és lépj tovább utadon!

 • Itt az ideje, hogy te légy a főszereplő!”
 • „One Brain” kineziológiával lényegi éned felszabadítása a cél.

Vedd fel a kapcsolatot Felsőbb éneddel és hangolódj üzenetére! Ha befogadó vagy és nyitott a változásra – mindez megtörténik.

Egyéni konzultációkon, egyéni és csoportos családállításon várlak, ha elakadtál. Kérj bátran segítséget! Ezzel magadnak és családodnak beindítod a változást!

Jelentkezhetsz a szilvia@tukromtukrom.hu emailen, vagy a honlapomon keresztül Hírlevél feliratkozással. Elérhető  vagyok a 06/20-991-4687 mobil számon.

szeretettel várlak Székely Szilvia kineziológiával önmagadért, haladó tanár

HATÁRAINK TISZTELETE

Az esetek többségében a kapcsolatok konfliktusokba torkollanak. Ennek oka: mindenki azt érzi, hogy a másik miatt nem tud kiteljesedni, képtelen megélni saját szabadságát.

Ez már alapból a másikra való mutogatást jelenti.

Akiben állandósult ez a minta, ő eddig fel sem tételezte, helyesebben nem tanulta meg, hogy először önvizsgálatot kell tartania. Szerintem ez alapból mindenkit frusztrál. Be kell látni, hogy befelé tekinteni elsődleges feladatunk.

Sokan keresnek meg azzal a problémával, hogy „kibillentem saját egyensúlyomból.”

 • „Egyre többet követel tőlem munkaadóm. Mindent megtettem eddig is, amit tudtam, de most nagyon elfáradtam. Erőmön felül már nem vagyok hajlandó teljesíteni, s főleg másoknak a kénye kedvének megfelelni. Tudom, hogy egy „tanulási lecke” feldolgozása segíti egyensúlyom helyreállítását. Nagyon fájdalmas az emlék. Tudom, hogy képtelen voltam nemet mondani. Segítőként mindent elvállaltam, munkaadóm azért volt boldog, hogy szorgalmas vagyok és megbízhat bennem.”

Már látom, meg kell húznom a határaimat. Meg kell tanulnom kimondani, ami nem szolgálja saját érdekemet. Befejezem az áldozat szerepet. Akár generációs mintaként vettem magamra, akár azért, hogy szeressenek, teljesítettem ezerrel.

Tanulságok és felismerések:

 • Időben kell tisztázni munkaköröm feladatait
 • S szerződést kötni a plusz munkára és annak elismerésére
 • Lehet, hogy már nem vagyok a helyemen, tovább kell lépnem

Igen, megértettem, csak én tudom megváltoztatni saját helyzetemet és elfogadni, értékelni azt, aki vagyok.

Szereplőnk a következő hónapban beszámolt arról, hogy nem okoz számára kimondani, hogy a túlmunkát anyagi szolgáltatás ellenében végzi el.

Ha hasonló kihívásokat élsz meg és sorozatosan megéled a kihasználtságot, a tehetetlenséget, abban az esetben várlak szeretettel egy konzultációra, felismerések feldolgozására, családállításra, stb.

25 éves tapasztalatommal várlak zuglói Stúdiómba, ahol válogathatsz az általam gyakorolt módszerek tárházában. Bejelentkezés a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással. A 06/20-991-4687 telefonon is elérhető vagyok.

Nagy érdeklődéssel várlak

Székely Szilvia kineziológiával önmagunkért, haladó tanár

Szerződésünk az égben köttetett

Fogd a kezem, hogy biztonságban érezhessen magam!

Félek. Hitetlen vagyok és nincs bizalmam.

Azt éreztem – nem hiszed el, hogy én valóban melletted akarok tanulni, felnőni. Téged választottalak. Biztosan azért, hogy megtapasztaljam és megbizonyosodjak arról, hogy melletted a helyem. Az anyaméhben megéltem a kiszolgáltatottságot, mivel az orvosok elvették tőled kétségeikkel a hitedet jöttömben. Nőgyógyászati műtéted sikertelensége miatt előre kijelentették – nem lehet több gyermeked. Én ennek ellenére – döntöttem és kitartó voltam. Fájt hezitálásod, nem tudtad elengedni félelmeidet. Szerettél volna egy kislányt is. Bátyám gondozása elvett tőlem. Nem értettem – miért nem kapok több figyelmet, amire nagy szükségem volt.

Szinte mozdulatlanná váltam.

Amikor kihívtad hozzám az orvost, rábíztál – de nem hallottad meg hívószavamat. Ő ült a széken és két lába közé beállított egy lepedőbe becsavarva – és felszúrta a fülemet. Üvöltöttem, de te nem végtél meg, olyan mintha nem érezted volna át – fájdalmamat.

Ki akartam vívni figyelmedet annak ellenére, hogy Bandika betegségével küzdött. Talán önző voltam és akarnok, ezt a hiányt sosem tudtam elmondani neked. Több figyelemre volt szükségem, de mivel testvérem betegségét gyógyíthatatlannak mondták ki – biztosan ettől is rémüldöztem.

Nem volt kilátás a gyógyulásban.

A lélek dönt, a leszületését meghatározza.

A egyik legnagyobb vágya, hogy édesanya lehessen. Benne van a táplálási ösztön, az odaadás és a szeretet áramoltatási képessége. Néha az is felerősíti szándékát, hogy gyermekkorában megélt és fájdalmas emlékei rákényszerítik, hogy kijavítsa azt, amit ő igazságtalanul megélt.

Akár sokadik gyermekként születik és alig kap törődést, akár édesanyja egy bántalmazó családban felnevelkedve megtanulta a szigorú, könyörtelen bánásmódot.

A többször megszakított terhesség utáni lelkiismeret furdalás is beláthatatlan sérülések által, egy elviselhetetlen, súlyosan sérült önkép kialakulását teremti meg.

Ha megéltél hasonló helyzeteket és szeretnél megnyugodni, megtalálni belső békédet, akkor jelentkezz kineziológiai konzultációra, egyéni vagy csoportos családállításra, amely szembesít saját feladataiddal!

Zuglói Stúdiómban 25. éve várom az érdeklődőket – bejelentkezéssel!

Módszereim a www.tukromtukrom.hu honlapomon olvashatók.

szeretettel várlak Székely Szilvia kineziológiával önmagadért, haladó tanár

BEMUTATÓ ÉS CSOPORTOLDÁS

„A kihívást nem a dolgok, hanem a hozzájuk való viszonyulásunk okozza”.

Minden gondolatnak van energetikai következménye, ami hat a testre, sőt génjeinkre is. Az elme energiáját a tudomány mai állása szerint nem lehet megmérni, ahogy a testünkben áramló csí energiáját sem. Az Erőtér technika (AFT) az akupunktúrás pontok érintésével, ütögetésével és hangenergiával mégis – tűszúrás nélkül – befolyásolni tudja a test és az elme energiáját.

A meridiánok bizonyos pontjainak stimulálása meghatározott szervnek küld üzenetet, kiegyensúlyozza az energiaáramlást.

Az elme energiái negatív változásokat okozhatnak a testben. Orvosi  szempontból, ezt stressznek szokták nevezni és általános vélemény, hogy kapcsolataink, munkánk, a megélhetésért folytatott harcunk, állandó rohanásunk a felelős mindezért. Rossz nyomon járunk.

A kihívást nem a dolgok, hanem a hozzájuk való viszonyulásunk okozza, amelyeket különféle érzelmekként vagy éppen stresszként élünk meg. Ez megváltoztatja az energiaáramlást és beteggé teszi a testet.

A stressz-elmélet atyjának egy magyar orvost, Selye Jánost tartják, aki harminc évet töltött azzal, hogy a stressz hatásait dokumentálta, az okát azonban nem sikerült megtalálnia, hiszen a külvilágban kereste. Ha ugyanis „atomjaira szedünk egy órát, nem fogjuk megtalálni az időt”, az univerzum kulcsa valójában bennünk van.

A stressz viszont mindenkire másként hat.

Nem mindenkit ugyanaz stresszel – ami az egyikünket nyomasztja, az a másik embert éppen feldobja. Különbözőek a reakcióink, mert a világot is különbözőképpen látjuk.  Közvetlen kapcsolata van világlátásunk és kifejlesztett tüneteink között. A legtöbb fizikai problémáról az orvostudomány sem tudja, miért alakul ki. Vizsgálják ugyan a táplálkozás hatásait, évente mi változik, vagy mi használ éppen?

Vannak persze olyan tevékenységek, amelyek bizonyítottan rossz hatással vannak a testre, de mindezek messze vannak a valódi okoktól. Ha a testre fizikai formájában tekintünk, – csak a tünetek kezelhetők, a probléma forrása rejtve marad.

Az érzelmek, gondolatok, mint a dallamok, amelyek átfutnak rajtunk és hatnak testünkre, elménkre. Ez a melódia persze nem hangokból, hanem energiából áll.  Kutatásaink során megtapasztaltuk, hogy a dallam megváltoztatható, a test és az elme energiái átkódolhatók a meridián pontok bizonyos sorrendű érintésével. Ez a technika jótékonyan befolyásolja belső energiánkat, az elme működését, és gyógyítja a test fizikai tüneteit is.

Ezzel a stresszre adott reakció energiáját is meg tudjuk fordítani. A képzések során megtanítjuk, elengedni, kontrollálni, sőt megakadályozni a stressz reakció kialakulást, ezáltal helyrehozva a testben okozott károkat. Az energia megváltoztatásának köszönhetően a problémát már nem fogjuk úja és újra létrehozni.

Ha minden különböző, akkor annyi ütögetési sorrend létezik, ahány ember van?

Erre szolgálnak a sablonok, mert az elme működése mindenkinél hasonló, de mindannyian más és más filmet nézünk az elménkben. Bizonyára sokunkkal megesett már, hogy a barátainkkal közös mozizás után a véleményünk teljesen eltért, vagy egy családi eseményre minden résztvevő másképp emlékezett. Ennek az a magyarázata, hogy mindenki lefordítja magának a látottakat, átélteket és bizony a fordítás egyéni, mindenki másnak tulajdonít jelentőséget ugyanabban az eseménysorozatban. Ez aztán az elmékben is eltérő reakciókat indít el, s ezek az eltérő reakciók eltérően hatnak testünkre is.

Hogyan bukkanhatunk a bajok okaira?

A kvantumfizika szerint a világ minden eleme energiából áll. Gondolataink erőt képviselnek. Gondolatainkat nehéz elűzni, megváltoztatni, az elme uralja az agyat. Az AFT technikát akkor érdemes használni, ha meg akarjuk előzni, meg akarjuk gyógyítani a gondolataink által kifejlesztett fizikai tüneteket.

Változtasd meg a gondolataidat, megváltozik az életed.

Ezek a sorok megjelentek dr. Kurt Ebert írásában 2010-ben a Kineziológia újságban.

Egyéni lehetőségek tesztelhetők a változásért.

Mindenki egyedi és megismételhetetlen valóság. Keresd meg – elakadásaid és azok megértésének sajátos megoldó kulcsát!

Ebben adok egyedi segítséget.

 • Kurt Ebert professzor – hallgatója voltam kb. 16 évig, aki még mindig tanítja a módszert. D. R. Hawkins – Erő, kontra erő című könyve és munkája alapján dolgozta ki az AFT-t, az Erőtér technikát, ami mindenkinél megtalálja a megfelelő korrekciót, válaszokat saját témájára. Azokat a tudatszinteket és ahhoz kapcsolódó energiablokkokat oldja, (mint szégyen, bűntudat, apátia, bánat, félelem, stb..) tisztítja, egyben megszünteti az elmeprogramok elakadását. Így az egység létrejöttét, a béke, szeretet és teljesség állapotának létrejöttét támogatja, erősíti.

Hosszú kineziológia oktatói gyakorlatom – áldásos segítség főleg azok számára, akik régóta keresik az önismerethez vezető utat, de folyton akadályba ütközve megálltak és képtelenek voltak továbblépni útjukon.

BEMUTATÓ: minden hónap első péntekjén 17 óra és 20 óra között.

Figyeld a facebook oldalamon a Tükrömtükröm Készség Stúdió programjait!

Részvételi díj: 3000Ft

Egyéni konzultációra bejelentkezés személyesen vagy online.

Hírlevélre feliratkozás a www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül

szeretettel várlak

Székely Szilvia kineziológa oktató, haladó tanár 06-20/991-4687

Achilles sarkunk – pszichés „vakvoltunk”.

Beletapostunk párunk “nyílt sebébe” – mit tehetünk, hogy máskor ez ne forduljon elő…

 • Amikor valaki ellenségesen reagál egy mondatunkra, pedig legkevésbé sem állt szándékunkban konfliktust gerjeszteni, jusson eszünkbe, hogy beletapostunk egy korábbi “nyílt sebébe“. Ez mutatja, hogy korábbi emlékei aktiválódtak a jelenben. Feladata van önmagával, de nekünk is fel kell készülni a konfliktuskezelésre.

Ezek mikor alakulnak ki? – legtöbbször gyermekkorunkban.

Ott képeztek lenyomatot félelmeink, tehetetlenségünk és a fájdalomra való érzékenységünk. S hogy melyek lesznek Achilles-sarkaink, milyen hatásokra rántunk kardot, vagy elbújunk a sarokba, ez mind korábbi emlékünk, amit ma is előveszünk és felhívjuk a figyelmet magunkra. Lehet, hogy gyerekesnek tűnünk, de képtelenek vagyunk másképp reagálni.

Achilles-sarkunk – pszichés vakfoltunk. Sérülékeny lelki részeinket, gyenge pontjainkat jelenti, ahol leginkább támadhatóak vagyunk.

Hogyan lehet felnőttként kezelni a korábbi elakadásainkat? A válasz: egy hiteles lehetőség, amit már sokan ismernek:

 • A kineziológiai oldás egy korábbi érzelmi trauma útján felfedi a fátylat a múltban megélt sérülésről és segít annak feldolgozásában. Ez az izomteszt lehozza az információkat, így a szembesülés által felismerések birtokában energetikai korrekciókat használva egy új választást hoz létre.

A változás magáért beszél. Megszűnik az érzelmi fájdalom, akár a testi tünetek is háttérbe kerülnek. Természetesen egy folyamatot feldolgozni időt igényel.

Gyermekként, felnőttként sok meg nem élt elfojtás és menekülés vár arra, hogy elengedve, kiküszöbölve a problémák, kihívások gyökerét – új életvitel, minőségi élet részeseivé váljunk.

Szívesen segítek a szembesülésben, a megértésekben, a feldolgozásban.

Székely Szilvia One Brain kineziológia oktató, haladó tanár 06/20-991-4687

VISSZATALÁLOK ÖNMAGAMHOZ

Tudom, tudom – hangzik el majdnem minden konzultáción… a „One Brain” EGY AGY módszer megközelítésében.

Könnyen kiderül, hogy ez nem elég, hiszen nem történik semmi, nem teszel lépéseket, s ha már észreveszed saját tüneteidet, akkor sokszor már késő. Ezeket természetesen megtalálod TESTED JELZÉSEIBEN – mint pánik érzések, fojtogató légzés, légszomj, erős szívdobogás, izzadás, akár a kezed, lábad elhidegülése, szédülés, erőtlenség formájában. stb…

Az én hivatásom, hogy segítsek beindítani a változást, a továbblépést az életedben. Rajtad múlik, hogy kéred, elfogadod, hárítod vagy beleállsz a folyamatba. A gyökerek feldolgozása nélkül nem jutsz el a teljes felismerésig, e nélkül felszínes rálátásaid félre vezethetnek.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓRA BEJELENTKEZÉS!

VÁLTS FÓKUSZT és hangolódj arra, ami fontos számodra! Engedd el önmagad és mások hibáztatását! A FELADAT TE VAGY ÖNMAGAD!

Az elkeseredett düh, hogy nem mennek dolgaid – tehetetlenségbe taszítottak, de MOST keresd a megoldást!

MEGERŐSÍTŐ MONDATOKKAL fejezd ki:

Tudom, hogy képes vagyok MEGOLDÓ KULCSOT találni sorsfeladataimra. Áldom a folyamatot, amelyben VISSZATALÁLOK ÖNMAGAMHOZ.

Ma este csendesedj el – és fogd meg a fejedet HOMLOK-TARKÓ tartással – a www.tukromtukrom.hu honlapomon megtalálod a részleteket – és képzeld el, hogy a fejed tetején lévő koronacsakrád kinyílik, beengedi a fényt, a tiszta feltétel nélküli szeretet!  Az energia áttisztítja sejtjeidet, szerveidet és feltölti egész testedet.

Érezd magad áldás alatt, mert a befogadás egyik leckéje: SZERETEM ISTENI ÖNVALÓM ÉS AZT, AKI VAGYOK.

Nagy változások sokszor felerősítik a szándékot, hogy végre cselekedj, de ha túl nagy nyomás alatt vagy, sok elmaradt feladatot akarsz megoldani – akkor a prioritás megkeresésében – segítek izomteszttel meghatározni és megszüntetni a problémád gyökerét.

Ha megszűnik az ok, eltűnik az okozat.

Áldott tervezést és cselekvést kívánok. Ha segítségre van szükséged, keress meg a 06/20-991-4687 telefonon, vagy a honlapomon keresztül Hírlevél feliratkozással.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓRA, tanfolyamra szóló bejelentkezésedet is várom.

nagy szeretettel és érdeklődéssel Székely Szilvia

 • Kineziológia oktatás, Önismeret fejlesztés, Tudatszint technika, Családállítás, Bach- virágok, Numerológiai elemzés, Angyali segítők behívása, Bemer terápia -…

Születési trauma – „inkubátorban”.

Mindig tudtam, éreztem, hogy ami egy ANYA-GYERMEK oldáson történik, az megváltoztatja a család életét. Sokan nem ismerik ezt a lehetőséget, ezért nem értik miről van szó. Szívesen megosztom a kineziológiai oldás tapasztalatait.

Tudom, hogy a szépnek és jónak VISZIK A HÍRÉT az emberek, tehát bizalommal teli vagyok. Minden odafigyelés, energia befektetés, áramoltatja a változást és annak eredményét.

Kati édesanyja felkeresett és megosztotta velem, hogy 3 éves kislányának nehézséget okoz a szobatisztaság. Nem szól, dacol anyával. Tiltakozik.

Kineziológiai oldásban megkeresem a probléma okát.

Nevezett gyermek – 8. hónapra kis súllyal születik és ezért inkubátorba kerül. Anyukája féltő szeretettel és aggodalommal veszi tudomásul, hogy kisbabáját szó nélkül elveszik tőle. Megrémül, erős pánik lesz úrrá rajta.

 • Szörnyű az az érzés, amikor tőlünk kívülálló erők vagy személyek beleavatkoznak saját döntésünkbe.
 • “Hosszú napok telnek el, amíg láthatom gyermekemet” – meséli az édesanya. Minden nap vágyakozom és várom, hogy karjaimba vegyem. A tízedik napon megölelhetem, de nem képes szopni, aluszékony. Könnyebb a cumisüvegből befogadni a táplálékot.
  Megcirógatom, s könnyeim között megvigasztalom: “Kincsem, gyönyörűségem – alig vártalak, hogy megölelhesselek“.
 • El kellett fogadnom, hogy az orvosok saját egészséged és biztonságod miatt az inkubátor mellett döntöttek – a legkimagaslóbb figyelmet szentelték neked. Jó helyen voltál, de most már itt vagyok és veled foglalkozom.

A konzultáción édesanya megérti – hogy ez a születéskori emlék aktiválódik kislányánál most a jelenben is.

Bezártságban lenni, elfogadni azt, ami elkülönít az egységtől, – az anyaméh után – ez nagy trauma mamának, babának egyaránt. Az inkubátorban, ahol a gyermek nem érintkezhet senkivel, megéli az elhagyatottságot. Félelmeivel egyedül érzi magát.

Tudom, hogy először önmagamnak kell megbocsátanom, mert érzem, hogy bűntudatom van. El kell fogadnom, hogy akkor mindent úgy tettem, ahogyan képes voltam rá. Ma már tudom, hogy a gyengéd és őszinte szeretet, amivel kislányomat körülveszem – visszaadja számára a biztonságot, akkor is szeretve érzi magát, ha kicsit távol vagyunk egymástól.

Bármilyen hozott vagy szerzett stresszhelyzetben érzed magad – jelezd és kérj időpontot! A www.tukromtukrom.hu honlapomon felsorolt módszerek közül választhatsz.

Bemutatkozásom és írásaim, programjaim olvasása segít a döntéshozatalban.

szeretettel várlak Székely Szilvia kineziológia oktató

Az álarc jól takar

Az önismeret nélkül létesített viszony csupán illúzió.

 

Önismereti szembesülések és tanítások a Tükröm-tükröm Készség Stúdióban.

 • Amíg nem fedezed fel önmagadat, amíg nem tudod, ki vagy, nem teremthetsz igazi kapcsolatokat sem. Az önismeret nélkül létesített viszony csupán illúzió.

Az emberek úgy élik le életüket, hogy mások meglátásaiban hisznek, szavaiktól függnek, de félnek is véleményeiktől. „Ha azt gondolják rólad, hogy rossz vagy, akkor rossz leszel.” HA ELÍTÉLNEK, HIBÁSNAK ÉRZED MAGAD.

Általában a szeretet elvesztésétől félünk. Mindent megteszünk azért, hogy ne maradjunk egyedül, irányítunk és korlátozunk tévesen.

 • Ne legyünk reformerek, ne próbáljunk másokat tanítani és ne próbáljunk senkit megváltoztatni! Ha mi magunk megváltozunk az elegendő, saját magunk szeretete és elfogadása a kulcs!

Légy hiteles!

A HITELESSÉG azt jelenti, hogy hű maradsz önmagadhoz. Ez egy igen veszélyes dolog, kevesen képesek rá. De ha valaki megpróbálja, olyan szépséget, olyan megelégedettséget nyer vele, amelyet el sem tudott volna elképzelni.

MAGADRA FIGYELJ!

Hagyd, hogy felszínre bukkanjon, AMI BELÜL VAN, bármilyen kockázattal is jár.

 • Nincs nagyobb kockázat – az ELFOJTÁSNÁL. Az elfojtás, – mérgező. Csak azért döntünk a színlelés mellett, mert még nem tapasztaltuk meg a valóságot.

Ha magadat nem vagy képes szeretni, senkit sem tudsz szeretni.

Ha bízol, hiszel önmagadban, annál jobban ragyogsz, annál magasabban szárnyalsz.

Önismeret fejlesztő egyéni kineziológiai oldásaimon és csoportos programjaimon várlak, ahol szembenézhetsz saját magaddal és családi mintáiddal.

 • Választhatsz a különféle módszerek közül, mint pl. kineziológia, Bach virágesszencia, Maui drágakövek, Egyetemes szimbólumok, Csakra tisztítás, AFT Erőtér technika – tudatszint térkép, Elmeakupunktúra, Családállítás, Bemer terápia…

Vannak rövidebb és hosszabb kezelések, amelyek több programot foglalnak magukba – egy alkalommal is komplexen kérhetőek.

 

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak  www.tukromtukrom.hu honlapon, Hírlevél feliratkozással, a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a Facebook oldalamon nevem alatt, vagy a Tükrömtükröm Készség Stúdiónál, elérhetőségem: 06/20-991-4687 telefonon.