Az álarc jól takar

Az önismeret nélkül létesített viszony csupán illúzió.

 

Önismereti szembesülések és tanítások a Tükröm-tükröm Készség Stúdióban.

 • Amíg nem fedezed fel önmagadat, amíg nem tudod, ki vagy, nem teremthetsz igazi kapcsolatokat sem. Az önismeret nélkül létesített viszony csupán illúzió.

Az emberek úgy élik le életüket, hogy mások meglátásaiban hisznek, szavaiktól függnek, de félnek is véleményeiktől. „Ha azt gondolják rólad, hogy rossz vagy, akkor rossz leszel.” HA ELÍTÉLNEK, HIBÁSNAK ÉRZED MAGAD.

Általában a szeretet elvesztésétől félünk. Mindent megteszünk azért, hogy ne maradjunk egyedül, irányítunk és korlátozunk tévesen.

 • Ne legyünk reformerek, ne próbáljunk másokat tanítani és ne próbáljunk senkit megváltoztatni! Ha mi magunk megváltozunk az elegendő, saját magunk szeretete és elfogadása a kulcs!

Légy hiteles!

A HITELESSÉG azt jelenti, hogy hű maradsz önmagadhoz. Ez egy igen veszélyes dolog, kevesen képesek rá. De ha valaki megpróbálja, olyan szépséget, olyan megelégedettséget nyer vele, amelyet el sem tudott volna elképzelni.

MAGADRA FIGYELJ!

Hagyd, hogy felszínre bukkanjon, AMI BELÜL VAN, bármilyen kockázattal is jár.

 • Nincs nagyobb kockázat – az ELFOJTÁSNÁL. Az elfojtás, – mérgező. Csak azért döntünk a színlelés mellett, mert még nem tapasztaltuk meg a valóságot.

Ha magadat nem vagy képes szeretni, senkit sem tudsz szeretni.

Ha bízol, hiszel önmagadban, annál jobban ragyogsz, annál magasabban szárnyalsz.

Önismeret fejlesztő egyéni kineziológiai oldásaimon és csoportos programjaimon várlak, ahol szembenézhetsz saját magaddal és családi mintáiddal.

 • Választhatsz a különféle módszerek közül, mint pl. kineziológia, Bach virágesszencia, Maui drágakövek, Egyetemes szimbólumok, Csakra tisztítás, AFT Erőtér technika – tudatszint térkép, Elmeakupunktúra, Családállítás, Bemer terápia…

Vannak rövidebb és hosszabb kezelések, amelyek több programot foglalnak magukba – egy alkalommal is komplexen kérhetőek.

 

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak  www.tukromtukrom.hu honlapon, Hírlevél feliratkozással, a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a Facebook oldalamon nevem alatt, vagy a Tükrömtükröm Készség Stúdiónál, elérhetőségem: 06/20-991-4687 telefonon.

Fülzúgás nehezíti meg életemet gyermekkorom óta. Gázrobbanás hatása

Fájdalmas arckifejezéssel mesélte István, hogy gyermekkora óta – egy gázrobbanás következtében – zúg a füle. Sok orvosnál, természetgyógyásznál megfordult, de a tünet, azóta is fennáll.

Mivel az Egészségnapon megpillantotta a BEMER 3000 Fizikai Érterápiás készüléket – kérte, hogy kipróbálhassa. A kezelőágyon alkalmaztam a M1-es programot kétszer, ami a vegetatív idegrendszert regenerálja, majd füleit a párna applikátorral a P3-programmal kezeltem. Kérdésemre azt a választ kaptam, hogy igazán akkor érzi a tüneteket, amikor este már nyugovóra tér.

A programok után jó közérzetről számolt be (nem érzékelte a tüneteket).

Elmeséltem Istvánnak, hogy a lelki okokat is érdemes feltárni, mert így gyorsabb a BEMER terápia mellett a gyógyulás. Ha kineziológiai oldásban feltárjuk a tünetek gyökerét, sikerül megszabadulni a stressztől, a félelmektől, a sérelmektől.

Hamarosan az izomtesztelés segítségével – választ kapunk, hogy 6 évesen – történik egy nagy gázrobbanás családi házukban. Édesapja épp akkor beszerzésre indul, amikor a munkálatok folynak. Gyermekként édesanyja felkapja, az ijedelem óriási. Alig hall, a zaj kibírhatatlan.

Szaladok, mikor már jobban vagyok apu után, s amikor megtalálom – meséli István – szemrehányást teszek neki.

 • Hol voltál? te miattad történt a baleset, mert nem voltál ott.
 • Hogy tehetted ezt velem?

Egy alkatrészért kellett elsietnem, mert hiányában nem tudtunk tovább dolgozni – felelte az édesapa.

A kineziológiai oldásban a Viselkedési Barométer – pontosan választ ad:

 • mellőzöttnek érezted magad, valamint azt hitted, nem vagy annyira fontos és nélkülözhetetlen apa számára, mint amennyire igényelted a szeretetét.

Ő nehezen tudta kifejezni az érzelmeit.

 • Sajnos sosem éreztem, hogy szeret. Olyan fájdalmas ez az érzés, hisz szükségem lett volna, hogy megölel. Csak magyarázta, hogy muszáj volt elszaladnia, de semmi jelét nem adta, hogy örül annak – nem lett nagyobb bajom és nagyon szeret. Apa később, amikor már megnyugodott – hálás tekintettel nézett rám. Most már látom, hogy az a bűntudat, ami benne kialakult – fájdalom és szomorúság volt számára. Nem tudta volna megbocsájtani magának, – később elmondta – hogy ha komolyan megsérülök. Ez is elég számára, mert az maradt benne, hogy miatta zúg a fülem.

A konzultáció a következő megértésekkel zárult…

Úgy néz ki – apa lelkiismeret furdalását is magadra vetted. Meg kell értened, hogy vannak az életben események, amelyek megtörténnek. Talán ez a baleset sem volt véletlen. Édesapád sok munkájával is várja családjától az elismerést, hogy megspórolja a kiadásokat, de ez a szerencsétlenség – számára is tanulság, hogy vannak munkálatok, amelyeket szakemberre kell bízni.

István az oldás végén a következőket nyugtázza:

 • igaz, hibáztatom aput, amikor úgy érzem, nem vigyáz rám, – valamint azonosulok még az ő bűntudatával. Megértettem. Választhatom azt a megértést, hogy ő valóban a legjobbat szerette volna családunknak, de számára fontos volt, hogy eleget tegyen nekünk. Tele volt megfeleléssel. Sajnos azt érzem, hogy ebben is másolom őt. Ma is az a gondom, hogy sosem dicsér meg.

Úgy érzem, el kell fogadnom, hogy mire képes apu. Már látom, hogy én sem fejezem ki érzéseimet, ebben is utánozom. Most már tudom, mit kell tennem! Kifejezem hálámat, hogy ennyire gondos szülő. Megölelem, megbocsájtok neki.

 • Köszönöm édesapám, hogy mindent megadtál, amit csak tudtál. HÁLÁS vagyok.
 • Már látom, hogy van mit tanulnom ebből a történetből. Saját gyermekeimmel is közlékenyebb leszek és figyelek érzéseikre.

Istvánnak az érzelmi megkönnyebbülés után – javaslom – a BEMER terápia megkezdését. Javaslom a havi bérlést, amely átütő javulást hoz testi és lelki egészsége érdekében. Már a második héten jelzi, hogy alább hagyott a fülzúgása és hálásan gyakorolja a megerősítő korrekciókat.

 

Ha hasonló gondok kínoznak, keress fel és mondd el – miben segíthetek!

Szeretettel várlak Székely Szilvia természetgyógyász, kineziológia oktató

Visszaveheted az irányítást!

A kineziológiai izomteszt segítségével és traumáid feldolgozásával új életet teremthetsz magadnak.

Fiatal koromban – visszaemlékszem azokra a nagy eseményekre, amikor stresszeim elvették az erőmet. Képtelen voltam a teljesítésre. Nem volt segítségem. Szüleim vigasztaló szavai nem hozták meg a vágyott eredményt. Az érettségin is elveszettnek éreztem magam.

Tudom, hogy mindenki átmegy ezeken a kihívásokon, ezért szeretném megtanítani, hogyan segíthetünk saját magunkon.

Van lehetőség a változtatásra.

Kineziológiai módszert ajánlok, amely segítéségével megtalálhatjuk azokat az okokat, amelyek feszültségeinket generálják. Lehet, hogy az első kihívás – akár a születésünk, amikor elvették azt a lehetőséget, hogy magunkat próbára tegyük – megtapasztalva saját döntésünket.

Például az orvos – a helyzethez mérten a legjobb döntést hozva, – császármetszéssel segíti világra a magzatot.  Anya félelmét és a mások választásaival szembeni ellenállásunkat – még ma is magunkban őrizzük. A kérdés – mikor vállaljuk, hogy szembesülünk mindazzal, ami egy életen át – korlátokat épített fel körénk.

Egyszerű a válasz.

Válassz egy megoldást, hogy visszaszerezd felelősségedet életed irányításában!

Egyik lehetőség az Three In One Concepts – másképpen One Brain (Egy Agy) módszer. A kineziológiai oldás – az izmokban rejlő információkból – hozza fel a problémák gyökerét, vagyis azt a kort, ami a kiindulópontja a feszültségeidnek. Ezt az életed vonalán korhátrálással végezzük, vagyis a jelentől visszafelé haladva keressük – izmaid válaszát, ami az idegsejteken, majd izomsejteken át megérkezik. Ilyenkor felismerheted anyai vagy apai elakadások, generációs örökségek valóságát.  A megkapott emlék feldolgozásra vár. Átértékeled segítségemmel a múlt fájdalmait, félelmeit és új felismerések birtokába kerülsz. Ezek már a kivezető utat határozzák meg, megoldó-kulcsként szerepelnek további életedben.

Eddig azt hitted, hogy sosem dönthetsz egyedül. Ez elbátortalanított. Mivel a hitrendszeredet tisztítjuk meg korábbi korlátaidtól, ezért nagy változások indulnak be az életedben. Valószínű, hogy van még más elakadás is fejlődésed során, amelyeket tested válaszai hitelesen közvetítenek. Ilyenkor újabb feldolgozás, oldás következik.

Ha a gyengéd módszereket kedveled, valamint szívesen szembenézel saját valóságoddal, akkor szívből ajánlom az One Brain kineziológia rendszerét. Csodálatos az is, amikor saját gyermekkori, serdülőkori képeid változásai alapján megtalálod, melyek azok a szerepek, amelyek megváltoztatták egyediségedet. Visszaveheted az irányítást!

Tudnod kell, hogy az oldás hatása – a számodra kitesztelt otthoni megerősítő gyakorlatok, energetikai korrekciók által rögzül.

Ha segítségre van szükséged, akár tapasztalatszerzés céljából érdekel a kineziológiai oldás, kérj időpontot és engedd meg magadnak a változást. Saját magad épülésére, vagy az One Brain szakmai képzésére várlak.

Az oktatáson nemzetközi oklevelet kapsz.

 

Nagy érdeklődéssel és figyelemmel várlak Székely Szilvia haladó tanár

Hellinger-féle családállítás Zuglóban a Tükröm-tükröm Készség Stúdióban!

Egyszer csak eljön az idő és próbára teszed magadat, – de vajon megtörténnek a csodák, ahogyan hallottam?

Csodálatos öntisztulást segítő folyamat indul el. Amikor először úgy döntesz, hogy megjelensz a családállításon, bizony régóta fennálló problémák jelzik, hogy itt az idő.

– Sokan azt mondják, igen, már ismerem, voltam, – kipipálva.
– Többen bátortalanok, mert úgy élték meg, hogy nem vált javukra.
– Mások – pedig elmesélik, mekkora élmény.

Ha már nyitott vagy és befogadó – megtörténik a RENDEZŐDÉS.


Rálátsz arra a valóságra, amit te egyedül nem tudsz felismerni, hiszen a saját szemüvegeden keresztül csak azt veszed észre, amit a másolt példák által családodból hoztál.
Sajnos nem bátorított senki, hogy legyen saját választásod. Ezért a jó megszokottsággal továbbra is pihensz saját komfortzónádban.

Megkérdezed e magadtól, – boldog vagyok?
Rájössz, hogy nem.

Adj esélyt magadnak, hogy kinyílj és fejlődj!

Állításon az általad választott szereplők, a legvalóságosabb játszmáidat, szüleidtől áthozott szerepeket, ragaszkodásaidat, elveszettség érzésedet, függőségeidet, téves hitrendszereidet mutatják meg neked.

Elindít egy folyamatot, ami végtelen csendben, gyakran észrevétlenül zajlik a lelkünk mélyén, akár hosszú hetekig, hónapokig. Fontos, hogy ezt az időszakot ne zavarjuk meg mások, pl. látó, jós beavatkozásával. Túl sok lenne feldolgozni a megértéseket.

Gyakoroljuk a türelmet!

Egyik résztvevő – azt mondja: az a legcsodálatosabb, hogy minden információ bennünk van, páratlan ez a megtapasztalás.

A másik így reagál: honnan tudja az “anyukámat megjelenítő személy“, hogy édesanyám – ennyire távolságtartó, hideg, egy mosolya nincs számomra.

A gyermekkorod óta fennálló – bepisilés, vagy az állandó orvosságozás – betegség tünetekkel járó konfliktusa – ezek elengedése, új erőt nyer az életedben. Felismered, hogy mindez csak felhívás volt szüleid felé, hogy foglalkozzanak veled. Már nincs többé szükséged a manipulálásra, amit talán egész gyermekkorodban játszottál egészen a felnőttkorodig.

A szülő elvesztése – is nagy trauma. Miért kell elfogadni, hogy itt hagyott, elment?

A családállítás segíti a gyengéd megértést, az elfogadást, a megnyugvást.

Egyéni és csoportos formában zajlik.

Van lehetőség választani. Az egyéni családállítás rendszertáblán – figurákkal, ásványokkal, képekkel, szimbólumokkal, stb… zajlik. Ilyenkor azokat a tárgyakat, bábukat érintjük meg, vagy állunk bele azokba a „személyekbe” (amit eldöntünk, hogy mivel jelenítjük meg) – amelyek a fontossággal bírnak az életünkben, pl. szülők, férj, feleség, gyermek, munkahely – akár félelem, bűntudat, szégyen, harag és még sorolhatnám.

Minden állítás után – kitesztelem – maradt e benned valamilyen stressz, amire – ha szükség van – energetikai korrekciót adok megerősítésként otthonra.

A morfogenetikus mező, megadja a választ – csak legyél készen a változásra!

Bejelentkezésed után időpontot egyeztetünk. Kérlek hívj fel!

Várlak nagy érdeklődéssel Székely Szilvia 06/20/991-4687 telefonon vagy a szilvia@tukromtukrom.hu emailen.

A SZÍV hasonlít egy érzékeny FÜLRE

SZÍV hasonlít egy érzékeny FÜLRE is, ami minden gondolatra és szóra reagál.

A szív esszenciája

 • Az emberek közti ridegség, az együttérzés hiánya és a visszautasítás mély sebeket ejtenek a szívünkön. Ilyen tapasztalatok állnak félelmeink hátterében és megakadályozzák, hogy szívünk megnyíljon valódi rendeltetése számára: szeretetet ajándékozni és a szeretetet hálával elfogadni.

Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” – mondja a kis herceg Antoine de Saint-Exupéry világhírű történetében.

A SZÍV ugyanakkor hasonlít egy érzékeny FÜLRE is, ami minden gondolatra és szóra reagál.

 • A SZÍV titka – kaput nyit azon képességünkhöz, hogy őszintén szeressünk. Ha elakadtál és érzed, hogy képtelen vagy megnyílni párod felé, akár gyermekeddel állandóan harcban állsz, esetleg saját magadról mindig megfeledkezel – akkor fedezd fel önmagadban a teljesség felé vezető utadat!

Hálában és szeretetben tanuljunk meg élni, mert amit kivetítesz magadból – ölelő ajándékként érkezik vissza hozzád!

NÉZZÜNK A FÉNY FELÉ EGYÜTT!

Lelki elakadásaidban segítek, belső utadon kísérlek   Székely Szilvia

Bejelentkezés a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül, vagy a 06/20-991.4687 telefonon.

Nagyon „akarok” gyermeket szülni.

A laktóz és gluténérzékenység, puffadás tüneteinek megszüntetése                                         

Krisztina megkeresett, mert orvosai szerint egészséges, úgy gondolják, valószínű lelki oka van emésztési zavarainak. Érzékenysége határtalan.

Élethelyzetét átbeszéltük, amelyben már észrevehető volt, hogy egy nagyon okos, kontrolláló hölgy, akinek az a legfontosabb, hogy mindent azonnal és tökéletességre törekedve – megoldjon. Ez stresszt okoz számára, hiszen még éjszaka is gondolatai kattognak.

Kineziológiai oldásunkban kiderült az ok, amin változtatnia kell.

 • Már fiatalon tudta, hogy mi ésszerű és mi eredményes számára, de igen csak elhanyagolta saját őszinte érzéseit. Büszke is volt magára, hogy képes mindent elérni az életében.

A puffadás is zavarja, gyakran megjelenő tünete összekapcsolható a konfrontációval.

Ésszel tudja, hogy mit kell csinálni, de érzéseit megtagadja.

Ebben a csapdában él – kb.18 éve, amikor az első igaz szerelem megérintette. Egy randevún Áron – váratlanul azt közölte, hogy ez az utolsó együttlétük. Kiadta az útját.

 • Abban a pillanatban – még megszólalni sem volt képes, nagy fájdalmat élt meg. Összetört, hisz felépítette magában, hogy ez a fiú szerethető, de most mihez kezd?

Hamarosan édesanyja részéről megtámogatott fiú – Béla került elő, akivel a kapcsolat jó volt, de már nem az a felhőtlen bizalom és érdeklődés jellemezte Krisztát.

Csalódottsága ellenére ragaszkodik a „biztosnak vélt kapcsolathoz”, mert fél az egyedülléttől.

 • Ésszel mindent felülbírál és elhanyagolja érzéki minőségét, nőiségét. Ez a trauma évek óta fenntartja ezt a fájdalomviselkedést. Képtelen őszinte szerelemmel szeretni a férfit. (ezzel védekezik az újabb sérülés ellen.) Mindent nagyon akar, már gyermeket is szeretne, de testi tünetei, mindenfajta érzékenysége, mint pl. a glutén és laktózérzékenység, valamint hasi fájdalmai – terheltté teszik és az áhított gyermekvárás ezért késlekedik.

Betervezték, hogy tavasszal már tudatosan szeretnének kisbabát, de felismerte, hogy ezekkel a feszültségekkel – nem válhat valóra igazi álma.

A kineziológiai oldás alatt – ráfektettem a BEMER 3000 Fizikai Érterápia – kezelőágyra, ahonnan hasi feszüléseinek megszűnésével kelt fel. További hosszasabb napi kezelésre van szüksége – amit „bérlés útján” szeretne megoldani.

Krisztinának régi hitrendszereit meg kell szüntetni, amihez érdemes felmérni – hány kineziológiai oldásra van szükség.

Fontos, hogy tünetei, a „fogantatásra való felkészülés” érdekében a BEMER terápia segítségével – (a kismedencei szervek, a méh, a petefészkek szöveteinek megfelelő szöveti véráramlása kiemelt jelentőséggel bír, a keringési zavar a gátolhatja a megfelelő tüszőérést és a tüszőrepedést)… megszűnnek, akkor a megfelelő időben, amikor a lélek leszületését eldöntötte – megtörténik a találkozás.

Őszinte ráhangolódással, végtelen szeretettel várlak, hogy tapasztald meg a változásokat! 

Átadni, amit tudsz – nagy áldás magad és mások érdekében!

Székely Szilvia 06/20-991.4687 telefonon vagy a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül várom jelentkezésedet.

Halogatás helyett cselekedj most és vállald fel azt, aki VAGY!

TAPASZTALATAIM – KAPCSOLATAINK TÜKRÉBEN.

Hogyan lépj túl a frusztráción?

– Az emberek többsége elbújik sértettsége mögé, lehet, hogy nem veszi észre, de az első reakciója, hogy „vele ilyet nem lehet csinálni”. Ennek értelmében – hibáztatja a másikat ok nélkül, mert úgy érzi megbántották. Lehet, hogy csak az a baja, hogy a sok törődés ellenére – egyszer – másképp szóltak hozzá – s “bekapcsol” a régi stressz.

– Ezek mögött a korai emlékekből, traumákból származó narcisztikus sérülések bújnak meg. Fájdalmuk mélyen, jól berögzült a tudattalanba. Nem is veszi észre, a „sértett” továbbra is dédelgeti elhagyottságát, sértettségét, kiszolgáltatottságát.

Van lehetőség a változásra. Lehet, hogy kemény folyamaton kell végighaladni, de megéri. A múlt traumái, (fogantatás, anyaméh, születés, generációk…) egyéni és csoport programjaimon is feldolgozhatók.

LÉGY SZABAD, ÉLD MEG ÖNMAGAD!

Ideje van a történésnek.

A megértésre fókuszálj!

Ne felejtsük el, hogy nem lehet mindenkin segíteni, de aki kéri, kiléphet saját csapdájából.

Van, aki menekül a szembesülés, a valóság elől
– van, aki pótcselekvésekkel veszi körbe magát
– van, aki harcol saját igazáért.

Szabad választás van.

Minden oldható – TUDATOSSÁGGAL, de a TANULÁSI LECKÉKET meg kell élni.

“A segítséget kérőnek feladata, ledobni magáról a SZEGÉNY ÉN szerepet, a büszkeséget. A kezelőnek pedig tudnia kell, hogy meddig tart saját határa.”

Nem kell feláldoznunk magunkat.”

Ha saját magunkat nem tiszteljük, nem ismerjük el segítő tevékenységünk áldásos hatását, akkor a külvilág sem értékel.

Áramoljon benned a SZERETET!

Halogatás helyett cselekedj most, vállald fel önmagad!

Egyéni konzultációra, csoportos tréningjeimre várlak szeretettel.

Bejelentkezés a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül vagy a 06/20.991.4687 telefonszámon.

 

lélekhangom gyógyító szeretetével

Székely Szilvia lélekmentor, aki segít megtalálni belső utadat

Spórolj lányom, „sok kicsi sokra megy”!

Nagyon szeretünk igényes, tág környezetben élni, megrendelünk szolgáltatásokat, vásárolunk. Ilyenkor gyakran ejtjük ki szánkon vagy halljuk ezeket a mondatokat: „most térjünk a piszkos anyagiakra”.

Fiatal koromban gyakran hallottam én is, ezért kialakult bennem mások elítélő, kicsinyes és ellenséges viszonyulása a pénzhez. Akkor még nem gondoltam, hogy ez saját életemre is hatással van.

 • Emlékszem, pedagógus koromban minimális díjért vállaltam a korrepetálást, hogy segíthessem a gyermekeket a tanulásban. Apa spórolása páratlan mintaképként lebegett előttem.

Spórolj lányom, sok kicsi sokra megy!

 • “Boldog voltam, mert spórolni kezdtem.” Büszke voltam, hogy olyan vagyok, ahogy tanította édesapám.

Amikor a kineziológiai stressz oldások, más szemüvegen keresztül történő megközelítések – átírták programjaimat, rájöttem, hogy egy generációba zárt hitrendszer kísérte végig az életemet.

Amit átvettem: „csak gyűjtögetéssel leszek képes nagy dolgokra” megtagadva saját spontaneitásomat, felszabadultságomat és igényeimet, stb.

Volt feladatom bőven magammal és a sok felismerésem, amelyeket ma már jó tapasztalatként hasznosítok, elindított a bőséggel kapcsolatos teremtéseimben.

Ma már lehetőségem van a nyitottság, a befogadás, a tudatosság erejével teremteni. A hála érzése csodálatos és felemelő! A változás – áldás!

Bármit kiadok, illetve saját magam fejlődése érdekében befektetek – tudom, hogy „többszörösen érkezik vissza hozzám. Tudom, képes vagyok saját igényeimet kielégíteni, a haladás tudata és folyamata pedig erősít és életben tart.

A pénz és a bőség áramlás spirituális törvényei feldolgozásra várnak. Ezeket nem kikerülni, hanem megérteni és felvállalni szükségesek. A mögöttük megbúvó feszültségek az „a generációs örökségek, minták oldását” igénylik. Ezeken végig haladva – megtörténik az átalakulás. Egyszerű energiablokkok, szabotázs programok, szegénység-tudat felszabadítása a feladat feltárni egy kitartó folyamatban. Amíg belső elakadásaid fogva tartanak, nem adsz teret az áramlásnak – addig túlzott akarásod által követelő leszel.

Ezért a legjobb választásod – rendezni önmagad!

Állj meg és figyelj befelé!

Ha érdekel, hogyan változtattam meg a pénzhez való kapcsolatomat, akkor segítek az átalakulásban, a bőségben gondolkodás elérésében és a teremtésben.

Minden benned van, csak nyílj meg a legfőbb jó befogadására!

Szeretettel várlak egyéni konzultációmon, személyes oldásaimon és műhely munkáinkon.

Székely Szilvia természetgyógyász, kineziológus, kineziológia oktató, családállító www.tukromtukrom.hu

Spirituális Választerápia

A Spirituális Választerápia életem egyik legnagyobb ajándéka.

A One Brain kineziológiai módszerrel egy időben kezdtem elsajátítását 24 évvel ezelőtt.

Hatalmas segítség, mivel az SVT technikával, feltárhatom Felső Énem és Mennyei Atya segítségével az életemet nehezítő korlátokat, blokkolt energiákat, betegségeket okozó tényezőket, valamint ezek tisztítására is lehetőség adódik.

Amire számíthatsz, ha SVT tisztításra jelentkezel hozzám:

Felső Éned megmutatja nekünk, hogy mire van szükséged, mi akadályoz, gátol a teljességed megtapasztalásában. A konzultáció végén betöltöm a pozitív rezgéseket, amelyek a boldogság és egység felé vezetnek Téged.

Robert E. Detzler szavai és gondolatai a módszerről:

“A Spirituális Választerápia (SVT) a tudat alatti elme és a lélekkrónika vizsgálatának rendszere, amelynek célja, hogy gyorsan megtaláljuk és elengedjük a diszharmonikus, korlátozó elképzeléseket, majd szerető, támogató eszmékkel és
elképzelésekkel helyettesítsük azokat.

Az SVT igényes, erőteljes, gyakorlatilag fájdalommentes és pontos módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képét.
Így lehetővé teszi, hogy sokkal szabadabban éljük az életünket.

Az SVT, mint rendszer egy inga, egy táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatát foglalja magában a tudat alatti elme és a lélekkrónika összes diszharmonikus programozásának vizsgálatához és tisztításához.”

“Amint rálépsz az elme tisztításának útjára, vagyis a szabadság ösvényére, s elkezded megtölteni az elmédet jó eszmékkel és meglátásokkal, azonnal pozitív események töltik ki az életedet.

Következésképpen fontos, hogy őrt állj tudatos elméd ajtajában, és csak a jó, csak a hasznos hiedelmeket engedd belépni.

Ha ezt teszed, fokozatosan megváltoztatod a jó és gonosz arányát
saját “tengeredben” (tudat alatti elmédben), és életed külső kivetülése pozitív irányban változik, tökéletesedik, nemesedik, mivel az új eszmék külső és belső világodban egyaránt mind erőteljesebben nyilvánulnak meg. A megtisztulás a ráfordított idő és törekvés függvényében egyaránt lehet lassú vagy gyors folyamat.

Az elme tisztítása nem afféle egyszer használatos gyakorlat.
Sokkal inkább folyamatos és megfontolt tudatosítása annak,
hogy mely eszméket tár elénk a külvilág és mely elképzelések származnak tudat alatti elménkből.

Tudatos ítélőképességed, tisztánlátásod segítségével képes vagy kiválogatnia a jó elképzeléseket, hiedelmeket, valamint megtalálni és visszautasítani azokat, amelyek nem a legfelsőbb rendhez tartoznak. Ez békét, szabadságot, örömöt és megelégedést hoz.

A tudat alatti elme rengeteg hiedelmet hordoz, amely lehet korlátozó, vagy okozhat mentális, érzelmi és fizikai sérülést, ezen kívül a vegetatív idegrendszeren keresztül irányítja a fizikai test teljes működését is.

Létezik azonban egy ösvény a szabadsághoz.

Létezik a tudatos elme hálója, amelynek segítségével képes
vagy kihalászni a téves hiedelmeket.

(Robert E. Detzler: Spirituális Választerápia, A szabadság ösvénye című könyv)

A következő életterületeken jelenthet ez a módszer segítséget:

Előfordul, hogy előző életekben gyökerező blokkokat, sérüléseket kell kitisztítani, ami a jelen életben is problémát okoz, tisztítjuk a tragédiákhoz, kényszeres rögeszmékhez kapcsolódó programokat, a gyermekvárás mögötti visszahúzó beidegződéseket, a bőség blokkjait, testi fájdalmaink és csakráink állapotát, kapcsolati – párkapcsolati sikertelenségeinket, stb..

Gyógyító ábrák közül kitesztelem Felső Én segítségével azokat a segítő szimbólumokat, amelyekre a kliensnek szüksége van. Ezekkel az energiákkal erősítjük meg a mentális, lelki és fizikai egészséget.

A tisztítási folyamat végén ellenőrzöm, hogy minden kitisztult-e az adott témával kapcsolatban.

Energetikai védelmet kérek a kliensnek, és a tiszta szeretet, megbocsátás

Áldásban és tiszta szeretetben búcsúzunk el egymástól.

Ha felkeltettem az érdeklődésed és szeretnéd letenni az idejét múlt terheket, megemelni tudatszintedet, gyógyulni és átalakulni, akkor várlak egy útmutatásra nagy érdeklődéssel.

Székely Szilvia 06/20.9914.687 facebook: Tükrömtükröm Készség Stúdió

Bulimia, mint hányással kompenzált kóros evési kényszer

Megszállottan, kényszeresen akarunk eleget tenni a világnak, elhanyagolva saját szükségleteinket.

Gyakori téma, ami felszabadításra vár.

 • Amikor úgy érzed, hogy nem festesz jól mások szemében, lemaradtál, nem érted el célodat, nem végezted jól a feladatodat, valószínű nem vagy elég mások számára. Egy belső késztetés arra ösztönöz, hogy megkapd kívülről a figyelmet. Vágysz az elfogadásra. S nem veszed észre, hogy „vágyni” megfelelni – mások elismerésére egy

Senki nem tanította ezt meg neked.

Szüleid sem kaptak elfogadást, tehát képtelenek voltak megérteni téged. Ha másképp gondolkodtál – azonnal kijavítottak, mert azt hitték – csak az a jó, amit ők képviselnek. Téves elképzelésük energiablokkokat, érzelmi konfliktusokat alakított ki benned, ezért most a te feladatod felismerni – mi számodra a kihívás.

 • Tüneti szinthez tartozik, hogy a nő visszautasítja a nővé érés folyamatát, az átmenetet a nőszerepbe, (ez előfordulhat a férfiaknál is, amikor a serdülő nem akar férfivá válni), nem bírja elfogadni saját magát, hánynia kell saját magától, saját kinézésétől.

A nő a belső teljességet kívánja megélni evési rohamaival, a szerelmet pótolja, amire olyan kétségbeesetten vágyik, ami hiábavalónak bizonyul.

 • Az élvezetek megtagadása történik, amelyet az illető hányással büntet. Mögötte – a „nem érdemlem meg” a jót, a szépet, az ajándékot – elvárásai lelhetők fel. Tisztulás folyamatában- a jogtalanul bekebelezett élelem erőszakos visszaadása zajlik.

Nem találja a középpontot, erős vágyakozásában mohósággal küzd, aszkézist él meg. Aszkézis a hányás általi tisztulás (önsanyargatás) és az orgiaszerű (dőzsölés), zabálás – ami ésszerűtlen gyors változással jár. Ahelyett, hogy szellemi szinten fejlődne, mindent anyagi szinten töm magába. Érzéketlensége hárítja saját maga érdekeinek képviseletét.

 • Feldolgozásra azért van szükség, mert a tudattalanban lévő emléklenyomatok választ adnak és felismeréseikkel, „új választással” segítik a változást, a felépülést.

Egységbe kerülni önmagunkkal – saját felelősségünk megtapasztalása.

 • A feldolgozási folyamat feladatai: elfogadni önmagunkat, nem sajnálni magunktól az élet javait, beengedni a benyomásokat, az érzéseket, megtanulni, lelkesen adni és elfogadni az ajándékot, saját női szerepünket, stb.

Menekülés helyett felvállalni a nőt, aki a szexuális vágyak kiélésében megéli a kielégülést.

Jól érezni saját szerepeinkben önmagunkata megoldás.

Ehhez kívánok segítséget adni és felszámolni a bulimia mögötti korlátozó hitrendszereket és elakadásokat – egyéni oldás, családállítás, tudatszint, rezgésemelés – módszereivel.

Angyalkommunikációt minden esetben ajánlom. Elérhetőségem 06.20.991.4687 telefon, vagy a szilvia@tukromtukrom.hu emailen.

 

Székely Szilvia természetgyógyász, kineziológus, kineziológia oktató, családállító