Agyféltekei blokkok oldása, június 8-i tanfolyam szerepe az életünkben

Amikor megismerkedtem a One Brain kineziológiai stressz oldással és elvégeztem az I. és II. kezdő tanfolyamot,  – idén még egyszer 2019. június 8-án indul, – hihetetlen volt megtapasztalnom a változást. Igaz, hogy 3 napon keresztül – erős fejfájás kínozott, de a következő napok viszont felszabadulást hoztak.

  • Valamikori pedagógusként – imádtam a hivatásomat, de ma már tudom, hogy erős megfelelési kényszer kísért utamon. Mindezt hoztam a családi energiákkal, hiszen mindenkinek fontos volt, hogy elfogadva érezze magát. Ezek a programok egész életemben végig kísértek – A tanfolyamon lehetőségem volt szembesülni örökségeimmel.

Mit adott a tanfolyam szellemisége? – megértettem, hogy az izomteszt – hiteles válaszokat ad tudattalanunkban fellelhető elfojtásainkról. Elfojtás – mit is jelent a köztudatban?

  • Elkerülöm saját felelősségemet saját magammal való kapcsolatomban, egyáltalán – ha van. Sokszor észre sem vesszük, hogy csak a külvilágra figyelünk – s félünk megláttatni magunkat úgy igazán, ahogyan jól éreznénk magunkat. Miért cselekszünk így?

Mert olyan minták, programok vannak a sejtmemóriánkban, amelyeket feltárás nélkül – képtelenek vagyunk megváltoztatni. Ezek beidegződések.  Amíg nem szembesülök ezek valóságtartalommal – addig képtelen vagyok a szűrésre, az elengedésre.

  • Hálás vagyok, mert felismertem gyermekkori blokkjaimat, amelyek miatt nem értettem meg családomat. Nem hallottam meg, hogy senki sem akar bántani, – kishitűségemet dédelgetve – elnyomtam saját magamat.

A módszer – lehetőséget adott – blokkjaim feloldására, beidegződött viselkedésmintáim megszüntetésére.

A módszer megtanítja és megerősíti: mindig van választásunk!

Az 5 nap alatt – olyan stressz oldási technikákat ismerünk meg, amelyek saját személyiségünk alakítása érdekében – meghatározóak. Végig oldási folyamatban vagyunk, mert minden energetikai korrekció, tisztítás – segít befelé tekinteni és átlépni korlátozó hitrendszereinken.

Tehát egyben módszert kapunk, amely nemzetközi oklevelet ad a hallgatónak, másrészt saját oldódási folyamataiban meglátja a helyes utat. Útjelző a Viselkedési Barométer táblázata, segít beazonosítani érzelmi blokkokat. Ez a www.tukromtukrom.hu honlapomon megtekinthető.

Tanfolyamaimat rendszeresen indítom – évente két alkalommal. Egy –egy témában – 1 napos mini kurzust is indítok.

Nyári kezdő tanfolyam: június 8-án indul

Ha szeretnél érzelmi stressz oldáson részt venni, vagy tanfolyamra jelentkeznél, abban az esetben, – jelentkezz be a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül.

A tanfolyami oktatáson részletfizetési kérelmet elfogadok.

 

Érdeklődéssel várlak Székely Szilvia haladó tanár 06/20-991-4687

Miért nem képes gyermekem a szobatisztaságra?

Mindig tudtam, éreztem, hogy ami egy ANYA-GYERMEK oldáson történik, az megváltoztatja a gyermek és a család életét. Sokan nem ismerik ezt a lehetőséget, ezért fontosnak érzem tapasztalataim megosztását. 23 éve vagyok kineziológus segítő és oktató. További részletek a www.tukromtukrom.hu honlapon.

Azt tapasztalom, hogy a szépnek és jónak VISZIK A HÍRÉT az emberek, tehát bizalommal teli vagyok. Minden odafigyelés, befektetés, áramoltatja a változást és annak eredményét.

A történet 3 éves Katikáról szól – akinek nehézséget okoz a szobatisztaság. Nem szól, olyan, mintha dacolna anyával. Nem hallja meg az “utasítást.”

… Édesanya felkeresett segítségért, ezért kineziológiai oldásban megkerestük a probléma okát.

A gyermek – 8. hónapra születik, sajnos kis súllyal és ezért inkubátorba kerül.

Anya, féltő szeretettel és aggodalommal veszi tudomásul, hogy kisbabáját szó nélkül elválasztják tőle. Megrémül, pánikba kerül. Később értesítik csak, hogy Katát kis súlya miatt egy ideig nem ölelheti szívéhez.

– Szörnyű érzés, amikor tőlünk kívülálló erők vagy személyek beleavatkoznak saját döntésünkbe. –

… “Hosszú napok telnek el, amíg újra láthatom gyermekemet” – meséli Judit mama. Minden nap vágyakozom és várom, hogy karjaimba szoríthassam. A tízedik napon ágyamhoz hozzák, de nem tud szopni, nem ismeri a testközelséget. Könnyebb a cumisüvegből befogadni a táplálékot.

Megcirógatom, s könnyeim között megvigasztalom: “Kincsem, gyönyörűségem – alig vártalak, hogy megölelhesselek.  El kellett fogadnom, hogy az orvosok saját egészséged és biztonságod miatt – a legkimagaslóbb figyelmet szentelték neked. Jó helyen voltál, de most már itt vagyok és veled foglalkozom.”

A történetben az Édesanya megértette, miért zárta el magát gyermeke a külvilágtól.

“Gyermekem úgy érezte, nem fontos, nem állok ki érte, elszigetelté vált az inkubátorban.
S amikor bilire “kell” ülni és megcselekedni azt, amit kérnek tőle – az “aktiválódik”, hogy ő nélküle döntenek, ezért elutasítva érzi magát.” Kihívás volt ezt megértéssé alakítani. Sikerült!

Az oldásban a homlok-tarkó tartás ereje és tudatossága – segít Katának anyán keresztül feldolgozni és megérteni azt, ami születése kapcsán történt. Az édesanya a leghitelesebb személy, képes – átélni gyermeke – fájdalmait és okos felismerésekkel kikommunikálja, amit akkor nem tudott kifejezni.  Oldásban ez pótolható, hiszen abban a korban dolgozunk, amikor az izomteszt jelezte a probléma gyökerét.

Igen, már értem. Ma is ez történik, amikor a szokásait szeretném megtanítani. KÖSZÖNÖM. HÁLA ÉS SZERETET!

Ha kisgyermekeddel bármilyen problémád adódik – érdemes felkutatni és megszüntetni a tünetek okát.

szeretettel várlak Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu 06/20-991-4687

Miért érdemes eljönnöd a „One Brain” kineziológia tanfolyamaira?

  1. június 8-9. I. szint, 10-12. II. szint, augusztus 9-12. III. szint…

Egy érzelmi válságból kikerülve – sikerült megértenem, hogy a változás értünk van. Megismerkedtem a módszerrel és ma is gyakorlom, kezelem és tanítom a hozzám fordulókat.

A Three In One Concepts haladó oktatója vagyok.

Pedagógus koromban 23 évvel ezelőtt – kineziológusként tanítványaimnak is sokat segítettem. Reggel a korrepetálás idejében, majd a tanóra elején pár percben – olyan készség, képesség fejlesztő gyakorlatokat alkalmaztam, amelyek rendezték agyféltekei blokkjaikat. A diszlexiás vakfoltok később egyéni kezelésekben feldolgozásra kerültek, (olvasási, helyesírási, kommunikációs, felfogási és megértési gondok, hajlandóság hiánya…) így a hihetetlen megtapasztalások a szülőket is meggyőzték az oldások fontosságáról. Hálás szívvel fogadták az eredményeket.

Miért meghatározó számomra ez a személyiségfejlesztő módszer, miért ajánlom különös tekintettel a pedagógusoknak?

Azért, mert segíti felismerni a problémák gyökerét és azokat más rálátással, megértésekkel, energetikai korrekciókkal oldja fel és szünteti meg. Megtanítja az izomtesztelést, a Viselkedési Barométert és az energiablokkok oldási folyamatát. A Viselkedési Barométeren szembesülhetünk a bennünk lévő számtalan érzelmi elakadással, melyeket menekülésként választunk gyakran. A jó hír, hogy egyben segít felismerni, mit kell tennünk céljaink elérése érdekében.

A két oldalt – az érzelempárokat egyszerre látva – azonosíthatjuk be – mi a helyes választás a kérdéses ügyben. Tudatos teremtés lesz a segítőnk.

Gyengéd módszer és azonnali megértéseket ad.

A tanfolyami rendszerszintenként – tanítja a módszert, egyben érzelmi elakadásaink felismerésével és oldásaival – rendezi személyiségünket. A tanfolyamokon párban dolgozunk. Lépésről lépésre vezetlek el a teljes megértésig, megtapasztalva a változást.

Az I. és II. szint után, tehát az 5 nap után – képessé válsz, hogy segíts másoknak a blokkoldásban, de természetesen sok gyakorlás által épülsz és teljesedsz ki a folyamatban.

SAJÁT FEJLŐDÉSÜNK, TELJESSÉGÜNK HITELESSÉ TESZ PEDAGÓGUSKÉNT.

A tanfolyam napi tisztelet díja: 12.000Ft + áfa, a jegyzet tanfolyamonként ára: 4000Ft..

A nyár folyamán – van lehetőség a II. szint későbbi elvégzésére is.

A tanfolyam ismétlése fél áron történik.

Nemzetközi oklevelet kapsz – Amerikából.

Ha megérintett a lehetőség, abban az esetben – írj a szilvia@tukromtukrom.hu emailen keresztül, vagy a www.tukromtukrom.hu honlapomon jelentkezz be!

 

Nagy érdeklődéssel várlak Székely Szilvia 06/20-991-4687

Gyermektelenség okai

Gyermektelenség okai

Amikor nem jön a baba, akár már beültetésekkel is próbálkoztál…

Mérhetetlen elkeseredés, kiolthatatlan vágyakozás, igyekezet – gyakran ennek ellenére nem érkezik meg a gyermek.

Áldott állapotba jutni – ezek szerint nem is olyan egyszerű?

Nem kell, hogy beteg legyél, de valószínűleg olyan tudattalan elakadásaid vannak, amelyek szabotázs programként blokkolnak, mozdulatlanságra ítélnek.

Mit tehetsz magadért?

Imádkozz és adj hálát, hogy tudod, okkal kapod ezt a kihívást! Lehet, hogy a karma – még feladatokat ad, vagy ebben az életedben hárítod a felelősséget, az elkötelezettséget anyaságod iránt, tele vagy félelemmel, mit szól a világ, minden ismerősömnek van már gyermeke, rágörcsölsz, tele vagy lelkiismeret furdalással, stb.

Lehet, hogy már volt vetélésed.

Fiatalabb korodban lehetőséget kaptál az anyaságra, de te úgy döntöttél, hogy még nincs itt az ideje, elvetetted magzatodat. Azóta bűntudatod van, mert megváltál a terhességtől…

Ez mind feladat, amit megoldhatsz.

Rajtad múlik. Kerülj közel magadhoz és keresd meg a válaszokat! Ha hosszú évek óta próbálkozol, akár beültetések után sem fogantál meg, akkor saját blokkoló energiáiddal való szembesülés, egy “kineziológiai oldás” – támaszod lehet.

Ha segítségre van szükséged, akkor várlak nagy érdeklődéssel

Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu

Félelmeink átveszik az irányítást az életünk felett

Követte “vagány” barátait, mert befogadta a csoport…

Érzelmeink, gondolataink meghatározó szerepet töltenek be – viselkedésünkben, konfliktusaink kezelésében. Sokszor képtelenek vagyunk tudatosan helytállni, dönteni, vagy akár felelősséget vállalni a mindennapi helyzetekben. Ez nagy terhet jelent számunkra.

“FÉLELMEINK ÁTVESZIK AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETÜNK FELETT, HA NEM TUDJUK MEGSZELÍDÍTENI ŐKET. HATALMASRA MEGNŐHETNEK, KORLÁTOZHATNAK.

EZEK ÁLTAL LEMONDUNK VÁGYAINKRÓL, TERVEINKRŐL.”

Nevezett Gábor 13 éves korában – hogy ne érezze magát egyedül, követte barátait, mert “vagánynak” hitte őket.
Otthon nem volt senki, aki megértse, így hálás volt annak a csoportnak, aki elfogadta őt.

Sajnos mielőbb a lopás, az alkohol, a drogozás vált életstílusává, hisz a közösségben ezt látta.
Sajnos 18 évesen “fogdába” került.
Az első szerelem is megérkezett életébe, de nem sikerült hosszan megtartania kapcsolatát, mert mindig ott motoszkált fejében, mi lesz, ha “kiderül” a múltja?

Gábor egy kineziológiai “oldásban” részesülve visszakaphatta önbecsülését, biztonságérzetét.
Megszerezte azokat a felismeréseket, megkapta azokat az “energetikai ” korrekciókat, amelyek beindították változását. Azóta szereti munkáját, boldog párkapcsolatban él.

Nagy szeretettel várlak, ha segítségre van szükséged. Felkereshetsz egy személyes tanácsadásra, egy oldásra, vagy egyéni családállításra..

Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu

Miért halogatod a VÁLTOZTATÁST?

“A szenvedés valódi énünk folyamatos tagadása.”- tudtad?

Fejlődésünk során szüleinket másoltuk, ez biztonságosnak tűnt. Nem vettük észre, csak jóval később. Igen, ez azonosulás a szülői mintákkal.

  • Tudod, hogy Ők nem tudtak jobb megoldást találni életükben, csak mindig azt, ahogyan tették?

Olvasd végig – hogy tudsz megérkezni végre Önmagadhoz? Mi is történt a valóságban?

Évi – egy békétlen családban nő fel. Szereti szüleit, de mindig valakit meg akar menteni, Azt hiszi, ez az ő feladata. Édesanyja – sokat beteg, depressziója alkalmatlanná teszi a megoldásokra. Szinte azonosul a pesszimista, hibáztató magatartással, ami őt is a mozgásképtelenségre kárhoztatja.

  • Édesapja – menekül a felelősség elől. Érzi, hogy elutasítják, senki sem érti meg.

Évi – saját élete, feladatai helyett – a szülők generációs energiájában elvész és szintén szenved.

  • Értsd meg, ha feláldozod magad annak a célnak, ami nem a Te feladatod, akkor tévútra érkezel. Ha már felismerted, akkor add vissza hálával – anyának, apának és mond ki!
  • Köszönöm, – ez nem szolgál tovább – oldjátok meg a feladataitokat, én képes vagyok továbblépni saját utamon.

ÁLDÁS és SZERETET a változtatáshoz!

Sok szeretettel  várlak egy egyéni kezelésre, családállításra, részletek  a

www.tukromtukrom.hu honlapon Székely Szilvia

Three In One Concepts – One Brain kineziológiai oldás utáni azonnali változás

Elavult hitrendszereink, szülői mintáink korlátozzák a jelenünket, egyben a jövőképünket is.

A jó hír, hogy tehetünk saját sorsunk minőségi változásáért. Felesleges ragaszkodni a fájó emlékekhez, mert azok tanítással kerültek életünkbe. Ezek feldolgozása fontos, mert megoldandó feladatot, leckét hoztak a minden napjainkba.

Gyermeki énünk sokat sérült, amire felnőttkorunkban nem akarunk emlékezni. Hárítunk. Viszont jelenbeli kapcsolataink óhatatlanul aktiválják fájdalmainkat. Úgy érzed, hogy már régen feldolgoztad azt az emléket, amely az önbecsülésedet sértette, például amit az első randevún megéltél. Az izom tesztelés során kiderül, hogy ez az egyik legmélyebb ügy a tudattalanodban, ilyenkor szükség van a One Brain kineziológiai oldásra.

Felsorolhatod vélt és valós problémáidat. Ez lehet számtalan, mert így is van lehetőséged felismerni a gondjaidat létrehozó igazi blokkokat…pl. önbizalomhiány, bizonytalanság, pénztelenség, anyával való kapcsolat, apa szigora, tanulási blokk, teljesítmény kényszer, függőségek, stb. Az oldásban rátesztelek, mi a legfontosabb téma, ami generálja az összes  feszültséget az életedben.

Általában – hozott blokkjaink – a szülői minták vannak a háttérben.

Édesanyám féltett, feláldozta magát értünk, szomorúnak látszott. Kifelé tűrőképessége azt jelezte, hogy mindenre képes. Ez álarc volt. Mártírként élt. Vágyott a szeretetre és az elismerésre. Vajon én is megtagadom magam, mint ő? Őszinte vagyok magamhoz, akár a környezetemhez?

Édesapám nehezen mutatta ki, hogy számára is fontos vagyok. Képtelen volt megsimogatni, becézgetni, pedig arra volt szükségem. Már tudom, hogy gyermekkorában ő sem kapott szeretet, de akkor is milyen igazságtalan ez az élet. Ezeket az ellenszegüléseket én is megéltem, mert tele voltam haraggal, sértődöttséggel – el tudjuk engedni a kezelésen.

Amikor felismered az oldásban a megoldó-kulcsot, abban a pillanatban beindul a változás. A folyamatnak viszont van tisztulási, rendeződése ideje. Mindenkinél ez egyedi.

A kineziológus kiteszteli, hogy van e szükség megerősítő gyakorlatra? Ez fontos, mert szükség lehet  „mankóra”. Így biztonságos és eredményes a folyamat.  Ezek finom, gyorsan végezhető korrekciók. Segítenek a jelenben tartani, megerősíteni az új választást. Emlékeztetőként alkalmazzuk nagy eredményességgel. Tapasztalatom alapján – akár 1-3 hét, vagy talán több idő szükséges az átalakuláshoz. Ha sok az elvárásod, előfordulhat, hogy nem veszed észre a változást, mert szükséged van olyan helyzetet megélned, aminek könnyebb kezelése után ismered fel, hogy képes voltál megértőbb, elfogadóbb lenni.

Kezdő tanfolyamok indulnak 3 havonta…a legközelebbi

One Brain tanfolyam I. szint november 17-18., II.szint november 23-25 között.

Bejelentkezés: legkésőbb november 12-ig. Nagy érdeklődéssel várlak Székely Szilvia

Biztonságosnak vélt szabályok, hitrendszerek

Sokszor elég, hogy ráhangolódsz célodra?
Várod a fejleményeket?

Hiába, – nem történik semmi.

“Ha gyors, hatékony változást szeretnél, akár egy energetikai korrekció is kioldja testedből a blokkokat.” –

A Three In One Concepts – One Brain – kineziológia rendszere – segít a képességek, készségek, személyiséged fejlesztésében. Az izmaidban lévő lenyomatokat, traumákat, feszültségeket oldja ki és segíti új választásaidat.

–   Megerősíti szándékodat, kitisztítja hozzáállásodat, rálátásodat, hallásodat és a kommunikációs elakadásaidat.
 –   Hiteles, mivel saját tested az izomteszt alapján válaszol.
A Te döntésed szükséges a felismerések befogadásához és a múlt átértékeléséhez. Ez már további oldási folyamatokon megy végbe.

Amit eddig tapasztaltál, tanultál, szüleidtől és a környezetedtől biztonságosnak vélt szabályok, hitrendszerek – valószínű, hogy egyszer véget érnek… Érdemes felismerni, mi az a “csapda”, ami már MOST elengedésre, átalakulásra vár.

Téveszmék, a múlt sérülései helyett új választás legyen a Te érdemed. Ha tágabb szemszögből látod életedet, képes vagy a valóságot meglátni.
Ez a dolgod.
Továbblépni és fejlődni saját utadon.

– Érdemes arra is ránézni, saját helyeden vagy e?
Álmaidat csak dédelgeted, vagy elérkezett az idő, hogy megvalósítsd azokat? “A régi után jobb jöhet!” Merj szembenézni a múlttal, ami tanítási tapasztalatokat adott!

Ha megérted, hogy minden, ami körbevesz, azt Te vonzottad be és Te vagy ezért a felelős, akkor gyorsan eljutsz saját magad elfogadásához, az áhított jövő megteremtéséhez. Ebben segítenek az oldások, korrekciók. Ezek után képes vagy saját magad is a TEREMTÉSRE.

Kineziológiai, generációs oldások, tudatszint emelés,tanfolyamok, tréningek segítenek a változásban. Részletek a www.tukromtukrom.hu honlapomon.

Kezdő kineziológiai tanfolyam: 2018. november 17-18, november 23-25. I. és II. szint

November hónapban egyéni kezeléseken 10 % kedvezménnyel várlak.

Székely Szilvia  Advanced Instruktor

Diszlexia, mint – vakfolt, energetikai blokk

Pedagógus koromban – 22 év alatt – némely gyereknél tanulási nehézséget állapítottunk meg. Feladatunk volt, hogy elküldjük őket a Nevelési Tanácsadóba, ahol szakemberek foglalkoznak ezekkel a rendellenességekkel.
Sajnos annak ellenére, hogy a szülő többször elvitte gyermekét a foglalkozásokra, csak nagyon lassú változások történtek.

Amikor el kezdtem tanulni a Brain Gym, majd a One Brain kineziológiát, hamarosan kinyílt a világ és új lehetőségekkel ismerkedtem meg. Többek között a diszlexiát kezelő érzelmi stressz-oldást és az azt javító korrekciókat hívtam segítségül.

Az “Egy Agy” rendszer elmagyarázza, hogy “minden valamire való képtelenség” – a diszlexia fogalmába tartozik.

– Ezek között feszültséget okoz, ha nem tudsz kommunikálni, nem tudsz valakinek a szemébe nézni, tele vagy félelemmel, nem bízol környezetedben és tanáraidban, sokszor a rosszat feltételezel és ítélkezel mások felett, bezárkózol, mert az biztonságosnak tűnik, képtelen vagy koncentrálni, tele vagy megfelelési kényszerrel, nem adsz hangot érzéseidnek, stb.

Mai szemmel a következő tapasztalatokat szereztem.

– “Minden problémának a kialakulását, a gyökerét kell megtalálni és megszüntetni.” A sejtmemóriánk rögzíti a múlt sérüléseit, de ezektől meg kell válnunk, hogy fejlődhessünk.

Hálás eszközt ad ez a pedagógusok kezébe.

Választhatod, hogy elsajátítod a lehetőséget.

TANULD MEG, VAN LEHETŐSÉG KÉPZÉSEIMEN  RÉSZT VENNI!

Talán saját gyermekkori stresszeid is a felszínre kerülnek és hamarosan súlyos terhektől szabadulsz meg. Ha hajlandó vagy a változtatásra, akkor elkötelezetten ajánlom ezt a módszert.

A Three in One Concepts – ONE BRAIN – Egy Agy módszere – megtanít, áthangol és kezedbe adja a jó választásokat. Tapasztald meg!

One Brain – kezdő tanfolyam – indul:

  1. november 17-18-án, I. szint, 2018. november 23-25-én II. szint,– folytatás januárban…
  2. december 6-9 között III. szint Testkód – korábbi csoport számára

Bejelentkezés: legkésőbb november 12-ig!

Várlak nagy érdeklődéssel Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu

Miért olyan nagy feszültség sok családban az iskolakezdés?

Minden család életében – nagy kihívás a stressz nélküli iskolakezdés. Bármennyire szeretnénk, mégis akadnak olyan helyzetek, amelyeket szinte képtelenek vagyunk megoldani.

Ezek közül – párat felsorolnék: – nem pihentem ki magam, nem gyakoroltam eleget gyermekemmel, türelmetlen vagyok, nem bírom az ellenszegülést, az a rengeteg pénz, amit ki kell adnom – ellehetetleníti minden napjaimat, matematika tanárt kell keresnem korrepetálásra, stb.

Ha még nem hallott volna kineziológiai oldásról, tanácsadásról, akkor kérem – olvassa végig írásomat, amely segíthet a jó döntések meghozatalában.

“Milyen területen nyújt hatékony segítséget a “Three In One Concepts” – másképp a  ONE BRAIN “Egy Agy” módszere?

1.A tanulási nehézség. Bármely területét gátolja a tanulásnak az idegrendszeri blokk – “vakfolt” – eredményesen oldhatók! (olvasás, írás, megértés, helyesírás, matematika, memória, nyelvtanulás, zenetanulás, nyilvános szereplés, verseny, vizsgadrukk,stb.)

2.Diszlexia oldása. A szó olyan mentális blokkra utal, amely valamilyen konkrét területen akadályozza a megfelelő érzékelést vagy megértést. A Három az Egyben rendszer a “diszlexia” jelentését kiterjeszti minden olyan neurológiai blokkra, amelynek gyökerében a félelem, a fájdalom, vagy az önmagunkkal szembeni kételkedés áll. (Hatékony energetikai korrekciók javítják és fejlesztik pl. az olvasási, megértési gondokat gyermekeinknél!)

Kimagasló eredményeket érünk el az egész világon – az önbizalomhiány, negatív ön-kép, személyes és szakmai kudarcok, allergiás tünetek, krónikus és akut érzelmi, vagy fizikai fájdalmak megszüntetésében.

Nem testi tünetekkel és érzelmi problémákkal foglalkozunk, ehelyett a bármely témához kapcsolódó érzelmi töltést (az illető önmagára vonatkozó kételyét) szüntetjük meg. A negatív érzelem vezet a test fizikai egyensúlyának megbomlásához. Amikor a stressz feloldódik, a test ismét képes egyensúlyt kialakítani és ezáltal önmagát meggyógyítani.

3.Stresszoldás...az érzelmi stressz megszüntetésére nagyon sokféle technikát fejlesztettünk ki, ill. ezeket alkalmazzuk – önmagunk és mások megsegítésére. A számtalan korrekciót használjuk a jelenben és a múltban a fennálló stressz negatív hatásainak oldására.

4.Képességfejlesztés… technikái lehetőséget teremtenek arra, hogy bárki , érdeklődésének bármely területén – legyen az személyes vagy szakmai – fejleszthesse képességeit és teljesítményének minőségét.

“Célunk az, hogy a lehető leghatékonyabb módon segítsük az embereket tudatossági szintjük emelésében, abban, hogy érezzék, mindig VAN VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGÜK. Ezt a célunkat jól képzett kineziológusok által kívánjuk elérni, akik minden emberben a saját magára vonatkozó információk egyetlen érvényes információforrását tisztelik.”

Gordon Stokes

– Pedagógus koromban – a sok “hitetlenkedő” szülő nehezen fogadta el, hogy van lehetőség a korai blokkok felszámolására. Erős nevelési elvekben hittek, – tévesen – amelyek csak felerősítették a gyermekeik ellenállását.

Ma már többen elfogadják, de sajnos nem próbálják ki a diszlexia, valamint a mély érzelmi blokkok oldását.

Várom egyéni konzultációra – gyermekével együtt – hogy megfejthessük az ellenszegülés okát.

nagy érdeklődéssel Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu