Nők, akik megszállottan szeretnek

“Nők, akik megszállottan szeretnek…” (… és a férfiak, akik megszállottan szerető nőt választanak) Magadra ismertél megszállott szeretőként?

Mikor van szó megszállott szeretetről?

nők

Ha vonz bennünket, nőket ilyen mélyen az a gondolat, hogy egy nem egészséges emberből tökéletes társat faragjunk magunknak…

Ha vég nélkül megbocsátjuk partnerünk hangulatait, szeszélyeit, rosszkedvét, közönyét, elutasító magatartását, mondván, hogy ez boldogtalan gyermekkorából fakad és megpróbálunk lélekgyógyásszá, vagy őrangyalává válni, akkor megszállottan szeretjük őt.

Mi áll a jelenség hátterében?

A lelki rabság oka nem is a szerelem, hanem a félelem. Félünk egyedül lenni, félünk, hogy nem vagyunk szeretetre méltóak….s amikor látjuk, hogy nincs eredmény, még jobban próbálkozunk – még jobban szeretünk.

A megszállottan szerető nők abból a lelki kényszerből választanak ilyen partnert, hogy a hozzájuk legközelebb álló embert irányíthassák, kézben tarthassák. Ennek igénye a gyermekkorban gyökeredzik, amelyben erős érzelmi hatások értek bennünket, pl. harag, bűntudat, szégyen, sajnálat valamelyik családtagunk iránt. Önvédelmi eszköz gyanánt az elhárítás és az irányítás öntudatlan törekvésként jelenik meg.

A “Nők, akik megszállottan szeretnek” mini önfejlesztő tanfolyam során:

Ezeket a félelmeket, haragot, bűntudatot, szégyent, sajnálatot és egyéb negatív érzéseket oldjuk!

A változtatás eszköze, ha a partnerre irányuló szerető gondoskodás egy részét a saját életetekre, saját boldogulásotokra tudjátok átirányítani.

A megszállottan szerető nők elérhetik a gyógyulást – ha megtanulják szeretni önmagukat és jobban megélni a nőiességüket. Ha rádöbbentél, hogy eddig arra törekedtél, hogy átformáld partneredet, neked szól ez a tréning.

Babaváró – “Áldott teher”

Amikor hosszú évek alatt – elnyomtad érzéseidet, nem merted felvállalni, amire igazán szükséged van, azért történt, mert nem becsülted önmagadat. Az önbecsülés hiánya generálja további kishitűségedet, elesettségedet, sőt azt is, hogy belemerülsz, benne maradsz a tehetetlenség csapdájában.
Amikor befogadod a változást és szembenézel saját elakadásaiddal, ez feladat. Nagyobb eredményt érsz el, ha már felismerted, min kell változtatnod.
A felismeréseket – kineziológiai oldásokban – megszerezheted. Eljutunk azon az időmonyon, amelyet tested az izomteszt segítségével – fel tud dolgozni.
Tiéd a választás. Legyél hű magadhoz és saját céljaidhoz!

A tréning – 5 alkalommal – 2 hetente segít feltárni a babavárásaiddal kapcsolatos blokkjaidat… Ha egy nap alatt szeretnéd ezt a programot elvégezni, arra is van lehetőség, ezt külön kell jelezned. Kiscsoportban már megtartom ezt a különleges foglalkozást.