A 7 csakra tudat szintjei, energiaállapota és tisztítása.

7 + 1 alkalomból álló tanfolyam sorozat!

 

FEDEZD FEL REJTETT, ÖSZTÖNÖS ERŐDET! CSAKRÁID BÖLCSESSÉGE.

TÖBBEK VAGYUNK AZ ANYAGI TESTNÉL!”

Gondolj úgy a csakrákra, mint valamiféle „szűrőrendszerre”, amely megtisztítja a durva, anyagi síkról származó, ősi ösztöneinkkel összefüggő belső energiát és kifinomult, spirituális síkra emeli. Így összeköt az élet forrásával. Ahogy sorra vesszük az egyre magasabb rendű erőközpontokat, egyre inkább megismerjük – milyen gondolatok és magatartásformák irányítják életünket.

  • Akár létrához is hasonlíthatjuk, amely az anyag birodalmából felvezet a nemesebb elmeműködés és gondolat magaslataira, majd onnan is tovább, az isteni tudat közelébe. A csakrák életfontosságú energiát szívnak fel a földből, körbeáramoltatják az anyagi testben, majd kibocsájtják a magasabb rendű tudat felé, más szóval: tudatossággá, spiritualitássá és a mindenség mélyebb megértésévé alakítják át az életerőt. A kozmikus energia hasonlóan beáramlik a testünkbe a koronacsakrán keresztül s egészség, alkotóerő, teljesség formájában nyilvánul meg.

Energiaszintjeink megváltoztatásával személyes felelősséget vállalhatunk sorsunkért. Egyre céltudatosabbak leszünk, felismerjük lappangó képességeinket és adottságainkat, s beengedjük a szeretetet, az együttérzést középpontunkba. Felismerjük, hogy tapasztalatainkból tanulhatunk és irányíthatjuk gondolatainkat, hiszen az kihat összes sejtünkre. Így kezünkbe vehetjük életünk irányítását.

Megtanít arra, hogy többek vagyunk az anyagi testnél.

  • A csakrák a tudatosság és az energetikai feltöltöttség különböző szintjeit képviselik, kapcsolódnak egymáshoz. Az alsó csakrák energiája – mágneses, míg a magasabb rendűeké – elektromos természetű.
  • Az erőközpontok gondolataink, érzéseink, életszemléletünk, a szeretet létrafokai, felvezetnek a tudatosság, gyógyulás, égi erők világába.

Tanfolyamot indítok 7 plusz 1 alkalommal – havi bontásban – a 2019. szeptember 14-15.én induló kezdő tanfolyamon a GYÖKÉR CSAKRA – GYÓGYÍTÁSA egyénileg és kis csoportokban…OLDÁSSAL ÉS CSALÁDÁLLÍTÁSSAL EGYBEKÖTVE, ARCHETÍPUSOK, KRISTÁLYOK, SZIMBÓLUMOK, ESSZENCIÁK, ILLÓOLAJOK, ANGYALI SEGÍTŐK…bevonásával.

A következő tanfolyamok – havonta TELIHOLD napján indul, egy alkalom 2 nap:

  • október 13-14., november 12-13., december 12-13, majd januárra pontosítunk.

A 7 csakra tanfolyam plusz egy nap AJÁNDÉKKAL zárul: Megoldó kulcs az élet rejtelmeihez – címmel!

Részvételi díj: 30.000 Ft 2 nap

Helyszín: HARMÓNIA PALOTA

Bejelentkezés: augusztus 25-ig 10.000Ft előleggel a www.tukromtukrom.hu honlapomon a hírlevél feliratkozáson keresztül, ahol részletes leírásokat küldök a havi anyagról a számlaszámommal együtt.

Ha augusztus 31-ig lefoglalod helyedet a teljes összeggel, akkor 3000Ft kedvezményben részesítelek, amely érvényes a többi tanfolyamnál is.

Bármilyen kérdésed van, várom megkeresésedet, a 06/20-991-4687 telefonon elérhető vagyok.

szeretettel Székely Szilvia nemzetközi kineziológia oktató

Jelentkezés tanfolyamokra

Az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefonok: 20-991-4687, 1-252-2902
E-mail: szilvia@tukromtukrom.hu
Helyszín: Budapest 1147 Szered u. 15.
Kapcsolat oldalon

Vagy az alábbi űrlap kitöltésével:

Név:

E-mail cím:

Telefonszám:

Számlázási név, cím (cég esetén):

Ki ajánlotta a tanfolyamot, vagy kuponkód (ha van):

Melyik tanfolyam:

Üzenet, megjegyzés: