Spirituális Választerápia

A Spirituális Választerápia életem egyik legnagyobb ajándéka.

A One Brain kineziológiai módszerrel egy időben kezdtem elsajátítását 24 évvel ezelőtt.

Hatalmas segítség, mivel az SVT technikával, feltárhatom Felső Énem és Mennyei Atya segítségével az életemet nehezítő korlátokat, blokkolt energiákat, betegségeket okozó tényezőket, valamint ezek tisztítására is lehetőség adódik.

Amire számíthatsz, ha SVT tisztításra jelentkezel hozzám:

Felső Éned megmutatja nekünk, hogy mire van szükséged, mi akadályoz, gátol a teljességed megtapasztalásában. A konzultáció végén betöltöm a pozitív rezgéseket, amelyek a boldogság és egység felé vezetnek Téged.

Robert E. Detzler szavai és gondolatai a módszerről:

“A Spirituális Választerápia (SVT) a tudat alatti elme és a lélekkrónika vizsgálatának rendszere, amelynek célja, hogy gyorsan megtaláljuk és elengedjük a diszharmonikus, korlátozó elképzeléseket, majd szerető, támogató eszmékkel és
elképzelésekkel helyettesítsük azokat.

Az SVT igényes, erőteljes, gyakorlatilag fájdalommentes és pontos módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képét.
Így lehetővé teszi, hogy sokkal szabadabban éljük az életünket.

Az SVT, mint rendszer egy inga, egy táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatát foglalja magában a tudat alatti elme és a lélekkrónika összes diszharmonikus programozásának vizsgálatához és tisztításához.”

“Amint rálépsz az elme tisztításának útjára, vagyis a szabadság ösvényére, s elkezded megtölteni az elmédet jó eszmékkel és meglátásokkal, azonnal pozitív események töltik ki az életedet.

Következésképpen fontos, hogy őrt állj tudatos elméd ajtajában, és csak a jó, csak a hasznos hiedelmeket engedd belépni.

Ha ezt teszed, fokozatosan megváltoztatod a jó és gonosz arányát
saját “tengeredben” (tudat alatti elmédben), és életed külső kivetülése pozitív irányban változik, tökéletesedik, nemesedik, mivel az új eszmék külső és belső világodban egyaránt mind erőteljesebben nyilvánulnak meg. A megtisztulás a ráfordított idő és törekvés függvényében egyaránt lehet lassú vagy gyors folyamat.

Az elme tisztítása nem afféle egyszer használatos gyakorlat.
Sokkal inkább folyamatos és megfontolt tudatosítása annak,
hogy mely eszméket tár elénk a külvilág és mely elképzelések származnak tudat alatti elménkből.

Tudatos ítélőképességed, tisztánlátásod segítségével képes vagy kiválogatnia a jó elképzeléseket, hiedelmeket, valamint megtalálni és visszautasítani azokat, amelyek nem a legfelsőbb rendhez tartoznak. Ez békét, szabadságot, örömöt és megelégedést hoz.

A tudat alatti elme rengeteg hiedelmet hordoz, amely lehet korlátozó, vagy okozhat mentális, érzelmi és fizikai sérülést, ezen kívül a vegetatív idegrendszeren keresztül irányítja a fizikai test teljes működését is.

Létezik azonban egy ösvény a szabadsághoz.

Létezik a tudatos elme hálója, amelynek segítségével képes
vagy kihalászni a téves hiedelmeket.

(Robert E. Detzler: Spirituális Választerápia, A szabadság ösvénye című könyv)

A következő életterületeken jelenthet ez a módszer segítséget:

Előfordul, hogy előző életekben gyökerező blokkokat, sérüléseket kell kitisztítani, ami a jelen életben is problémát okoz, tisztítjuk a tragédiákhoz, kényszeres rögeszmékhez kapcsolódó programokat, a gyermekvárás mögötti visszahúzó beidegződéseket, a bőség blokkjait, testi fájdalmaink és csakráink állapotát, kapcsolati – párkapcsolati sikertelenségeinket, stb..

Gyógyító ábrák közül kitesztelem Felső Én segítségével azokat a segítő szimbólumokat, amelyekre a kliensnek szüksége van. Ezekkel az energiákkal erősítjük meg a mentális, lelki és fizikai egészséget.

A tisztítási folyamat végén ellenőrzöm, hogy minden kitisztult-e az adott témával kapcsolatban.

Energetikai védelmet kérek a kliensnek, és a tiszta szeretet, megbocsátás

Áldásban és tiszta szeretetben búcsúzunk el egymástól.

Ha felkeltettem az érdeklődésed és szeretnéd letenni az idejét múlt terheket, megemelni tudatszintedet, gyógyulni és átalakulni, akkor várlak egy útmutatásra nagy érdeklődéssel.

Székely Szilvia 06/20.9914.687 facebook: Tükrömtükröm Készség Stúdió