1. Önismereti utam

Az időben visszafelé 24 évvel ezelőtt – pedagógusi pályafutásom – a végéhez közeledett. Imádtam a gyermekeket, fontos volt számomra, hogy hozzásegítsem őket a könnyed, felszabadult létélményhez. A sok szabály, követelmény – igen csak hátráltatott, de megtaláltam azokat az eszközöket, lehetőségeket, amelyekkel építhettem személyiségüket.

Az életben egyik legnagyobb stressz, a megfelelési kényszer. Ezek a feszültségek a felnőtteknél, a gyermekeknél is megszüntethetőek. A tanítási óra elején rendszeresen kineziológiai agytorna gyakorlatokat végeztünk.  Így pillanatok alatt egy lenyugodott, harmonikus csapat fogadta be a tanulnivalókat.

A felelés, a kommunikáció szabadabbá vált, a dolgozatok írása minőségi eredményeket hozott.

Magánéletemben is felismerhettem, hogy van, amit nekem is el kell fogadni: nem lehet mindig igazam. A kellemetlen érzések, sértődöttségeim is arra vártak, hogy feldolgozzam azok okát és a múltban megélt érzelmi gyökerét. A kineziológiai oldások, amelyeket először az Three is One ConceptsOne Brain tanfolyamon tapasztaltam meg, irányt mutattak további életemben.

Nagy felismerések, válaszok és megértések segítettek döntéseimben, a felelősség vállalásában. Szüleim mindig megmondták, mi a helyes, ezért önállótlan voltam. Lassan elfogadtam, hogy környezetem nem hibás, amikor másképp cselekszik. Rendszerint azt éreztem, hogy megtagadják az én kéréseimet. Másképp kezdtem látni, érezni…

ONE BRAIN kezdő tanfolyam: 2020. október 16-20 között I. II. szint

A kineziológiai tanfolyamok szakmai tananyagot és „oldásokat” tartalmaznak. Sosem hittem, hogy kineziológus leszek, majd oktató, de csak haladtam az úton, feltétel nélkül és nagy érdeklődéssel. Nem adnám oda semmi pénzért, hiszen ajándékot kaptam, mivel mertem választani. Megértettem, hogy minden válasz bennem van. Én vagyok egyedüli forrása életemnek és sorsomnak. A megtanult és megtapasztalt izomteszt megvilágította, hogy miért jutottam el a helytelen döntésekig. Feldolgoztam, hogy mikor és hol adtam át az erőmet – a megfelelésnek, az elvárásoknak.

A minőségi változás, megfelelő önbizalom, saját magam helyének elfogadása és másokkal való őszinte kommunikáció átalakította a világgal való kapcsolatomat.

Saját életemben megélt változások példaként segítették családtagjaimat is. Képes lettem a megbocsájtásra, a megértő, elfogadásra.

A Three is One ConceptsOne Brain tanfolyami rendszer – teljes körű személyiség fejlesztést, gyengéd és gyorsan működő fejlődést kínál. A kezdő tanfolyam – 5 nap (ami az I. és II. szinteket foglalja magába).

ONE BRAIN kezdő tanfolyam: 2020. október 16-20 között I. II. szint.

Van esély arra, hogy a tanfolyam két részletben is elvégezhető.

A további szintek a www.tukromtukrom.hu honlapomon olvashatóak.

Nemzetközi oklevelet kap a hallgató.

Minden tanfolyamon a szakma elsajátítása mellett, egyéni oldásokra és gyakorlati megtapasztalásokra kell számítani, ami egy teljes tisztulási folyamatot biztosít. Ha egyértelműen a saját életedben kívánsz rendet rakni, kiváló lehetőség. Ha kineziológus szeretnél lenni tanfolyami szinteken keresztül tudsz felkészülni erre a csodálatos hivatásra. A képzési út hosszú, 13 szint, de a lehetőséged van bármikor megállni, akár újrakezdeni, illetve folytatni. Ha kérdéseid vannak, várlak egy konzultációra.

Tanfolyami jelentkezésedet megteheted a honlapomon keresztül Hírlevél feliratkozással.

 

Székely Szilvia  kineziológia oktató, haladó tanár