Távolugrás közben balesetet szenvedtem

Gyökér csakra működése és egy baleset hatása az életemre.

MAI MEDITÁCIÓM eredménye – derékfájásom üzenete és feldolgozása. Elme-akupunktúra.

„12 éves vagyok, amikor testnevelés órán – az iskola közelében lévő – egyik utcában – családi házunk közelében) – távolugrást gyakorolva, jó puha, frissen felásott talajba ugorva – rosszul mértem fel a terepet és nagyon estem. Hatalmas fájdalom nyílalt testembe, ami a derekamba is kisugárzott. Igyekeztem eltitkolni, szorongtam, mit szólnak a többiek ügyetlenségemhez. Összeszorított fogakkal indultam vissza társaimmal az iskolába. Senki sem vette észre, hogy nagyon csendes vagyok.„

Ma itthon meditáció közben, a gyökér csakra erősítése volt a célom. Hivatásom nagy gyakorlatot adott abban is, hogy saját magamat is tesztelem és oldom a feljövő stresszeket. Mivel ma is előfordul, hogy fáj a derekam, ezért kíváncsian vártam az eredményeket. Az érzéseimet a One Brain VB – Útjelző térképén azonosítottam.

Ez történt.

  • Tehetetlennek éreztem magam, hiszen egy kényes területen sérült meg testem, a farkcsontnál, ami lüktetett. Kétségbeesésem határtalan volt. Biztosan eltört, – gondoltam megszeppenve. Az esemény utáni képszakadás is rossz emlék. Valószínű inkább elnyomtam a bennem dúló fájdalmat, hiszen gondoltam, azt „más úgy sem tudja csökkenteni.”
  • Visszagondolva felismertem, hogy akkor nagy feszültségek voltak családomban. Ez az a csöndes, lehangolt állapot, amikor senki senkit sem bánt, de mégis fájó az együttlét, nem vesznek észre. Nem tudtam kinek segítsek, anyunak vagy apunak? – hogy megváltsam ezt a helyzetet.
  • Figyelmem mindig a külvilágon járt.
  • A tökéletességre való törekvésem – nem engedett megnyugodni és nagyon haragudtam magamra. Pontatlanságom miatt vádoltam magam.
  • A mozdulatlanság, a félelem a veszteségtől, a bizalom vesztése a külvilággal szemben, – nem vesznek észre, ha valami fáj, – sok terhet róttak rám.
  • A biztonságérzetem megrendült. (GYÖKÉR CSAKRA)

A mai napig a tökéletességre való törekvés vezeti lépteimet, de a fókuszban elő kell hívni a figyelmet saját magam iránt. Én vagyok a felelős minden pillanatomért. Ezért most a gyökér csakra tisztítását végzem – AFT – Elme-akupunktúra  gyógyítással. Tanulási tapasztalatom jól szolgál engem. HÁLA!

Ha a véletlennek tűnő események frusztrálnak, akár fájdalmat okoznak, abban az esetben gyere el és dolgozd fel elakadásaid gyökerét! Életvonaladon vezetve – mindenre választ kaphatsz. Felismeréseid által – kioldódnak stresszeid. Megoldó kulcs kerül a kezedbe!

 

Nagy érdeklődéssel és megfelelő tapasztalattal várlak egyéni kezeléseimen

Székely Szilvia 06/20-991-4687