Csakráid ösztönös erőinek feltárása-2019. 09.14-15. GYÖKÉRCSAKRA

TÖBBEK VAGYUNK AZ ANYAGI TESTNÉL!

TANFOLYAMI RÉSZLET – GYÖKÉRCSAKRA – FELTÁRÁSA…1.rész

Csakráink, erőközpontjaink – szűrőrendszerként működnek, amelyek megtisztítják a durva, anyagi síkról származó, ősi ösztöneinkkel összefüggő belső energiát és kifinomult spirituális síkra emelik.

Így összeköt az élet forrásával. Ahogy sorra vesszük az egyre magasabb rendű központokat, egyre inkább megismerjük – milyen gondolatok és magatartásformák irányítják életünket.

Akár létrához is hasonlíthatjuk, amely az anyag birodalmából felvezet a nemesebb elmeműködés és gondolat magaslataira, majd onnan is tovább, az isteni tudat közelébe.

A csakrák életfontosságú energiát szívnak fel a földből, körbeáramoltatják az anyagi testben, majd kibocsájtják a magasabb rendű tudat fel, más szóval: tudatossággá, a mindenség mélyebb megértésévé alakítják át az életerőt. A kozmikus energia hasonlóan beáramlik a testünkbe a korona csakrán keresztül s egészség, alkotóerő, teljesség formájában nyilvánul meg.

Energiaszintjeink megváltoztatásával személyes felelősséget vállalhatunk sorsunkért. Egyre céltudatosabbak leszünk, felismerjük lappangó képességeinket és adottságainkat, s beengedjük a szeretet, az együttérzést középpontunkba.

Felismerhetjük, hogy tapasztalatainkból tanulhatunk és így tudatosan  képesek vagyunk irányítani gondolatainkat.

Így gyógyulhatnak sejtjeink.

Felismerjük, hogy többek vagyunk az anyagi testnél.

A csakrák a tudatosság és az energetikai feltöltöttség különböző szintjeit képviselik, kapcsolódnak egymáshoz. Az alsó csakrák energiája, mágneses, míg a magasabb rendűeké – kozmikus, elektromos természetű.

A TANFOLYAMSOROZAT, MELY HAVONTA TELIHOLD NAPJÁN INDUL – 7 alkalommal, 2 napos feldolgozási, egyénileg és kiscsoportban, oldással, csoport oldással és családállítás módszerével – (szimbólumok, kristályok, illóolajok, zene- hang, Angyalok, megerősítések – által) kerül megrendezésre.

A végén – 1 AJÁNDÉK NAP – összefoglaló és jövőt teremtő nap a tiéd.

Időpontok: szeptember 14-15, október 13-14, november 12-13, december 12-13, a következő évben hasonlóképpen, de egyeztetünk…januárban folytatva

Részvételi díj: 30.000Ft – két nap

Ha augusztus 31-ig szeretnéd biztosítani a helyed a szeptemberi képzésre és egy összegben lefoglalod, abban az esetben 3000Ft kedvezményben részesítelek…ez az összes tanfolyamon a tiéd lehet.

Bejelentkezés: 2019. augusztus 20-ig….10.000Ft előleggel, a www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül – hírlevél feliratkozással, miután elküldöm a számlaszámomat és a képzések részletes leírását.

Helyszín: HARMÓNIA PALOTA.

Ahogy megtanuljuk gyógyítani erőközpontjainkat, akkor egyensúlyt és örömet áramoltatunk életünkbe. Ha felelősséget vállalunk saját energiánkért, akkor a fény és a gondolat segítségével helyreállítjuk egészségünket, tudatosságunkat.

Szeretettel és nagy érdeklődéssel várlak, akár egyéni kineziológiai, AFT Erőtér technika- Elmeakupunktúra, ThetaHealing, Családállítás…folyamatok megtapasztalására.

Elérhető vagyok a 06/20-991-4687 telefonon.

Székely Szilvia nemzetközi kineziológia oktató