Miért érdemes eljönnöd a „One Brain” kineziológia tanfolyamaira?

  1. június 8-9. I. szint, 10-12. II. szint, augusztus 9-12. III. szint…

Egy érzelmi válságból kikerülve – sikerült megértenem, hogy a változás értünk van. Megismerkedtem a módszerrel és ma is gyakorlom, kezelem és tanítom a hozzám fordulókat.

A Three In One Concepts haladó oktatója vagyok.

Pedagógus koromban 23 évvel ezelőtt – kineziológusként tanítványaimnak is sokat segítettem. Reggel a korrepetálás idejében, majd a tanóra elején pár percben – olyan készség, képesség fejlesztő gyakorlatokat alkalmaztam, amelyek rendezték agyféltekei blokkjaikat. A diszlexiás vakfoltok később egyéni kezelésekben feldolgozásra kerültek, (olvasási, helyesírási, kommunikációs, felfogási és megértési gondok, hajlandóság hiánya…) így a hihetetlen megtapasztalások a szülőket is meggyőzték az oldások fontosságáról. Hálás szívvel fogadták az eredményeket.

Miért meghatározó számomra ez a személyiségfejlesztő módszer, miért ajánlom különös tekintettel a pedagógusoknak?

Azért, mert segíti felismerni a problémák gyökerét és azokat más rálátással, megértésekkel, energetikai korrekciókkal oldja fel és szünteti meg. Megtanítja az izomtesztelést, a Viselkedési Barométert és az energiablokkok oldási folyamatát. A Viselkedési Barométeren szembesülhetünk a bennünk lévő számtalan érzelmi elakadással, melyeket menekülésként választunk gyakran. A jó hír, hogy egyben segít felismerni, mit kell tennünk céljaink elérése érdekében.

A két oldalt – az érzelempárokat egyszerre látva – azonosíthatjuk be – mi a helyes választás a kérdéses ügyben. Tudatos teremtés lesz a segítőnk.

Gyengéd módszer és azonnali megértéseket ad.

A tanfolyami rendszerszintenként – tanítja a módszert, egyben érzelmi elakadásaink felismerésével és oldásaival – rendezi személyiségünket. A tanfolyamokon párban dolgozunk. Lépésről lépésre vezetlek el a teljes megértésig, megtapasztalva a változást.

Az I. és II. szint után, tehát az 5 nap után – képessé válsz, hogy segíts másoknak a blokkoldásban, de természetesen sok gyakorlás által épülsz és teljesedsz ki a folyamatban.

SAJÁT FEJLŐDÉSÜNK, TELJESSÉGÜNK HITELESSÉ TESZ PEDAGÓGUSKÉNT.

A tanfolyam napi tisztelet díja: 12.000Ft + áfa, a jegyzet tanfolyamonként ára: 4000Ft..

A nyár folyamán – van lehetőség a II. szint későbbi elvégzésére is.

A tanfolyam ismétlése fél áron történik.

Nemzetközi oklevelet kapsz – Amerikából.

Ha megérintett a lehetőség, abban az esetben – írj a szilvia@tukromtukrom.hu emailen keresztül, vagy a www.tukromtukrom.hu honlapomon jelentkezz be!

 

Nagy érdeklődéssel várlak Székely Szilvia 06/20-991-4687