Three In One Concepts – One Brain kineziológiai oldás utáni azonnali változás

Elavult hitrendszereink, szülői mintáink korlátozzák a jelenünket, egyben a jövőképünket is.

A jó hír, hogy tehetünk saját sorsunk minőségi változásáért. Felesleges ragaszkodni a fájó emlékekhez, mert azok tanítással kerültek életünkbe. Ezek feldolgozása fontos, mert megoldandó feladatot, leckét hoztak a minden napjainkba.

Gyermeki énünk sokat sérült, amire felnőttkorunkban nem akarunk emlékezni. Hárítunk. Viszont jelenbeli kapcsolataink óhatatlanul aktiválják fájdalmainkat. Úgy érzed, hogy már régen feldolgoztad azt az emléket, amely az önbecsülésedet sértette, például amit az első randevún megéltél. Az izom tesztelés során kiderül, hogy ez az egyik legmélyebb ügy a tudattalanodban, ilyenkor szükség van a One Brain kineziológiai oldásra.

Felsorolhatod vélt és valós problémáidat. Ez lehet számtalan, mert így is van lehetőséged felismerni a gondjaidat létrehozó igazi blokkokat…pl. önbizalomhiány, bizonytalanság, pénztelenség, anyával való kapcsolat, apa szigora, tanulási blokk, teljesítmény kényszer, függőségek, stb. Az oldásban rátesztelek, mi a legfontosabb téma, ami generálja az összes  feszültséget az életedben.

Általában – hozott blokkjaink – a szülői minták vannak a háttérben.

Édesanyám féltett, feláldozta magát értünk, szomorúnak látszott. Kifelé tűrőképessége azt jelezte, hogy mindenre képes. Ez álarc volt. Mártírként élt. Vágyott a szeretetre és az elismerésre. Vajon én is megtagadom magam, mint ő? Őszinte vagyok magamhoz, akár a környezetemhez?

Édesapám nehezen mutatta ki, hogy számára is fontos vagyok. Képtelen volt megsimogatni, becézgetni, pedig arra volt szükségem. Már tudom, hogy gyermekkorában ő sem kapott szeretet, de akkor is milyen igazságtalan ez az élet. Ezeket az ellenszegüléseket én is megéltem, mert tele voltam haraggal, sértődöttséggel – el tudjuk engedni a kezelésen.

Amikor felismered az oldásban a megoldó-kulcsot, abban a pillanatban beindul a változás. A folyamatnak viszont van tisztulási, rendeződése ideje. Mindenkinél ez egyedi.

A kineziológus kiteszteli, hogy van e szükség megerősítő gyakorlatra? Ez fontos, mert szükség lehet  „mankóra”. Így biztonságos és eredményes a folyamat.  Ezek finom, gyorsan végezhető korrekciók. Segítenek a jelenben tartani, megerősíteni az új választást. Emlékeztetőként alkalmazzuk nagy eredményességgel. Tapasztalatom alapján – akár 1-3 hét, vagy talán több idő szükséges az átalakuláshoz. Ha sok az elvárásod, előfordulhat, hogy nem veszed észre a változást, mert szükséged van olyan helyzetet megélned, aminek könnyebb kezelése után ismered fel, hogy képes voltál megértőbb, elfogadóbb lenni.

Kezdő tanfolyamok indulnak 3 havonta…a legközelebbi

One Brain tanfolyam I. szint november 17-18., II.szint november 23-25 között.

Bejelentkezés: legkésőbb november 12-ig. Nagy érdeklődéssel várlak Székely Szilvia