Diszlexia, mint – vakfolt, energetikai blokk

Pedagógus koromban – 22 év alatt – némely gyereknél tanulási nehézséget állapítottunk meg. Feladatunk volt, hogy elküldjük őket a Nevelési Tanácsadóba, ahol szakemberek foglalkoznak ezekkel a rendellenességekkel.
Sajnos annak ellenére, hogy a szülő többször elvitte gyermekét a foglalkozásokra, csak nagyon lassú változások történtek.

Amikor el kezdtem tanulni a Brain Gym, majd a One Brain kineziológiát, hamarosan kinyílt a világ és új lehetőségekkel ismerkedtem meg. Többek között a diszlexiát kezelő érzelmi stressz-oldást és az azt javító korrekciókat hívtam segítségül.

Az “Egy Agy” rendszer elmagyarázza, hogy “minden valamire való képtelenség” – a diszlexia fogalmába tartozik.

– Ezek között feszültséget okoz, ha nem tudsz kommunikálni, nem tudsz valakinek a szemébe nézni, tele vagy félelemmel, nem bízol környezetedben és tanáraidban, sokszor a rosszat feltételezel és ítélkezel mások felett, bezárkózol, mert az biztonságosnak tűnik, képtelen vagy koncentrálni, tele vagy megfelelési kényszerrel, nem adsz hangot érzéseidnek, stb.

Mai szemmel a következő tapasztalatokat szereztem.

– “Minden problémának a kialakulását, a gyökerét kell megtalálni és megszüntetni.” A sejtmemóriánk rögzíti a múlt sérüléseit, de ezektől meg kell válnunk, hogy fejlődhessünk.

Hálás eszközt ad ez a pedagógusok kezébe.

Választhatod, hogy elsajátítod a lehetőséget.

TANULD MEG, VAN LEHETŐSÉG KÉPZÉSEIMEN  RÉSZT VENNI!

Talán saját gyermekkori stresszeid is a felszínre kerülnek és hamarosan súlyos terhektől szabadulsz meg. Ha hajlandó vagy a változtatásra, akkor elkötelezetten ajánlom ezt a módszert.

A Three in One Concepts – ONE BRAIN – Egy Agy módszere – megtanít, áthangol és kezedbe adja a jó választásokat. Tapasztald meg!

One Brain – kezdő tanfolyam – indul:

  1. november 17-18-án, I. szint, 2018. november 23-25-én II. szint,– folytatás januárban…
  2. december 6-9 között III. szint Testkód – korábbi csoport számára

Bejelentkezés: legkésőbb november 12-ig!

Várlak nagy érdeklődéssel Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu