Biztonságosnak vélt szabályok, hitrendszerek

Sokszor elég, hogy ráhangolódsz célodra?
Várod a fejleményeket?

Hiába, – nem történik semmi.

“Ha gyors, hatékony változást szeretnél, akár egy energetikai korrekció is kioldja testedből a blokkokat.” –

A Three In One Concepts – One Brain – kineziológia rendszere – segít a képességek, készségek, személyiséged fejlesztésében. Az izmaidban lévő lenyomatokat, traumákat, feszültségeket oldja ki és segíti új választásaidat.

–   Megerősíti szándékodat, kitisztítja hozzáállásodat, rálátásodat, hallásodat és a kommunikációs elakadásaidat.
 –   Hiteles, mivel saját tested az izomteszt alapján válaszol.
A Te döntésed szükséges a felismerések befogadásához és a múlt átértékeléséhez. Ez már további oldási folyamatokon megy végbe.

Amit eddig tapasztaltál, tanultál, szüleidtől és a környezetedtől biztonságosnak vélt szabályok, hitrendszerek – valószínű, hogy egyszer véget érnek… Érdemes felismerni, mi az a “csapda”, ami már MOST elengedésre, átalakulásra vár.

Téveszmék, a múlt sérülései helyett új választás legyen a Te érdemed. Ha tágabb szemszögből látod életedet, képes vagy a valóságot meglátni.
Ez a dolgod.
Továbblépni és fejlődni saját utadon.

– Érdemes arra is ránézni, saját helyeden vagy e?
Álmaidat csak dédelgeted, vagy elérkezett az idő, hogy megvalósítsd azokat? “A régi után jobb jöhet!” Merj szembenézni a múlttal, ami tanítási tapasztalatokat adott!

Ha megérted, hogy minden, ami körbevesz, azt Te vonzottad be és Te vagy ezért a felelős, akkor gyorsan eljutsz saját magad elfogadásához, az áhított jövő megteremtéséhez. Ebben segítenek az oldások, korrekciók. Ezek után képes vagy saját magad is a TEREMTÉSRE.

Kineziológiai, generációs oldások, tudatszint emelés,tanfolyamok, tréningek segítenek a változásban. Részletek a www.tukromtukrom.hu honlapomon.

Kezdő kineziológiai tanfolyam: 2018. november 17-18, november 23-25. I. és II. szint

November hónapban egyéni kezeléseken 10 % kedvezménnyel várlak.

Székely Szilvia  Advanced Instruktor