allergia

Bemer terápia allergia ellen: kezelés otthon, természetesen

Bemer terápia allergia ellen: kezelés otthon, természetesen

Bemer terápia allergia ellen: kezelés otthon, természetesen

Az allergia népbetegségnek számít, sokan nagyon sokáig szenvednek tőle. Pedig számos természetes lehetőség is van arra, hogy a kellemetlen és zavaró tüneteket tartósan és eredményesen csökkentsük, megszüntessük. Az egyik ilyen lehetőség a BEMER 3000 Fizikai Érterápia alkalmazása.

Mik az allergia okai testi-lelki szinten és hogyan segíthet a Bemer?

Az allergia az immunrendszer bizonyos testidegen anyagokra adott túlzott reakcióját értjük. Az allergiás megbetegedések rizikófaktorai közé tartoznak:

  • a genetikai előterheltség
  • nem specifikus tényezők (légszennyezés, passzív dohányzás)
  • gyakori allergének egyéni érzékenységtől függően (állatszőrök, poratka, stb…)

Lelki szinten az allergia az „elfogadás” problémával, elfojtott agresszióval kapcsolható össze.

A Bemer 3000 III. Fizikai Érterápia a testi szinten a vérkeringési paraméterek és a természetes önszabályozó folyamatok széleskörű támogatását szolgálja. A mikrokeringés javításával növeli az oxigén felvételét a hajszáleres szövetekben, továbbá fokozza a javító fehérjék működését.

Bemer terápia allergia ellen: így kell használni

Az immunrendszer támogatása a Bemer 3000 Fizikai Érterápia segítségével, a III. Generációs készülékkel jól működik. Hasznos, ha napi két alkalommal ráfekszünk a matracra és vegetatív rendszerünk mellett az immunerősítést is végezzük. M1 ill. M10 programokkal (reggel és délután). Az éjszakai program segíti a méregtelenítést. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a test savassága hátráltató tényező minden gyógyulási folyamatban. Az allergia megszüntetésében is nagy szerepe van a lúgosító programoknak. (M3-M4-M5-M6) Ezeket hétről hétre emeljük. A P3-as program csökkenti a nehéz légzést, akár a torokfájást.

Bemer terápia allergia ellen: kezelési eredmény

A legrövidebb gyógyulás 5 hét alatt született meg, idézem a visszajelzést:

”Hálás vagyok, mert alig tudtam zsebkendő nélkül, légzési nehézségekkel küszködve létezni, de a Bemer segítségével pár hét alatt csökkentek allergiás tüneteim, majd az 5.hét után úgy döntöttem, hogy türelemmel kezelem magam tovább a saját környezetemben.” (Cs. Éva.)

Bemer terápia allergia ellen: kezelés otthon, természetesen!

Próbálja ki ingyen Bp Zuglóban a Tükrömtükröm rendelőben a Bemer 3000 készüléket, amellyel az allergia kezelése otthon is lehetséges! Takarítson meg fáradságot, utazást, időt és költséget: vigye haza, kezelje vele magát otthon: bérelje ki, vásárolja meg! Kipróbálási / bérlési / vásárlási szándék esetén segítek: keressen fel, hogy konzultációban megismertessek Önnel minden szükséges információt. Részletekért kattintson erre a linkre:
http://www.tukromtukrom.hu/terapiak/bemer-3000-magnesterapia/