prosztata gondok

Vizelet, prosztata problémák kezelése Bemer terápiával

Prosztata problémák kezelése Bemer 3000-rel: felszabadultság

Péter erőteljes feszültséggel teli állapotban keresett meg.
Problémái: elesett, gyenge, alig van vizelete, széklete is kevés, székrekedése van.

Bemer 3000 kezeléseket javasoltam neki, hogy a teste állapotán javítsunk és oldjuk az erőteljes feszültségét, ami aggasztó testi tüneteket idéz elő nála.

A Bemer 3000 mágnesterápiát prosztata problémák kezelése esetén is két lépcsőben alkalmazom: először egy általános állapotjavítást kap a kliens a Bemer 3000 készülék segítségével a teljes testére, majd célzottan a beteg testrészének állapotát javítjuk specifikus kezeléssel.

BEMER 3000 Fizikai Érterápia a teljes testre

Elsődlegesen a vegetatív programot (M1 kétszer egymás után) alkalmaztam, majd a test lúgosításával foglalkoztam. Az immunrendszer erősítése elengedhetetlen programként erősítette kliensemet. (M10 kétszer)

BEMER 3000 Fizikai Érterápia célzottan: prosztata problémák kezelése

Megkezeltem a húgyhólyag, prosztata területét, majd a vese területét P3-P3 párna applikátorral.

Másnap döbbenetes eredményről számolt be Péter. A vizelet megfelelő sugárban és rendszerességgel beindult. Felszabadult, tettre kész napot hagyott maga után. 3 nap után is egyre jobb az állapota. Megnyugodott, de orvosi kivizsgálást betervezte.

Bemer terápia: férfi problémák természetes kezelése otthon, házilag!

Próbálja ki ingyen Bp Zuglóban a Tükrömtükröm rendelőben a Bemer 3000 készüléket, amellyel a vizeletmegtartási, vizeletcsepegési, prosztata és egyéb férfi problémák is kezelhetők természetesen, otthon is! Takarítson meg fáradságot, utazást, időt és költséget: vigye haza, kezelje vele magát otthon: bérelje ki, vásárolja meg! Kipróbálási / bérlési / vásárlási szándék esetén segítek: keressen fel, hogy konzultációban megismertessek Önnel minden szükséges információt. Részletekért kattintson erre a linkre:
http://www.tukromtukrom.hu/terapiak/bemer-3000-magnesterapia/

1 hozzászólás
  1. Réder József
    Réder József says:

    Nagy valószínűséggel a hólyag záróizmának merevedése miatt sok vizelet marad a hólyagban.A prosztata alig nagyobb.Tud ezen a Bemer segíteni,mert műtétet javasolnak.
    Köszönöm megtisztelő segítségét!
    József

Hozzászólások le vannak tiltva.