allergia

Asztma természetes kezelése Bemer 3000 terápiával

Ildikó asztma problémájával keresett meg.

Az asztma Ildikó életében gyermekkori trauma.

Asztma természetes kezelése: orvosságok nélkül– Sokat kínlódtam serdülőkoromban, orvosságokkal próbáltak meggyógyítani. Egészségügyi szakközépiskolában tanultam, kórházban gyakoroltam. Nem is volt más lehetőség, mint a tablettákban hinni. Ebből már sohasem fogok kilábalni!!! Mostanában sok a testi tünetem, pl. zsibbad a bal lábam, a két vállam, nyakam fáj… vérnyomásom ingadozik, fásult és depressziós vagyok. (Nem is gondolja, hogy érdemes lenne szóba hozni, hogy gyermekkorától asztmás.)

Asztma természetes kezelése: a BEMER 3000 Fizikai Érterápia, mint lehetőség

Páciensemet a BEMER 3000 Fizikai Érterápia III. Generációs készülékre fektetem. A bázis programmal kezelem az egész testet, majd külön párna applikátorral a bal láb tüneteket. Hamarosan kellemes bizsergést érez.
A vegetatív idegrendszert jól stimulálta a nyugtató program. Pihenés közben hallom, hogy Évi köhög, torkát köszörüli. Engedélyével a torkához fektetem a párna applikátort. Amikor felültetem, csak annyit mond: köszönöm, ez csodálatos volt, a torkomnál felszakadt valami, könnyűnek és felszabadultnak érzem magam.
Megváltozott hangszínen szól:

– Nincs köhögési ingerem. Létezik ez?

Igen, de a teljes gyógyuláshoz lényeges a folytonos kezelés, ezért 1-2 hónapos terápiát, akár a készülék “bérlését” javaslom.

Bemer terápia: asztma kezelése otthon, házilag!

Próbálja ki ingyen Bp Zuglóban a Tükrömtükröm rendelőben a Bemer 3000 készüléket, amellyel az asztma kezelése otthon is lehetséges! Takarítson meg fáradságot, utazást, időt és költséget: vigye haza, kezelje vele magát otthon: bérelje ki, vásárolja meg! Kipróbálási / bérlési / vásárlási szándék esetén segítek: keressen fel, hogy konzultációban megismertessek Önnel minden szükséges információt. Részletekért kattintson erre a linkre:
http://www.tukromtukrom.hu/terapiak/bemer-3000-magnesterapia/