bemer

Bemer terápia sclerosis multiplex esetén

Éva tavaly nagyon megijedt, hisz elnehezült a teste, mozgás és koordinációs problémái jelentkeztek. A beszéde, kommunikációja akadozott. Karját nem tudta felemelni. Az orvosi vizsgálatok a “sclerosis multiplex” gyanúját vetették fel.

Éva a lelki okok feldolgozásában segítséget kért, de hamarosan kipróbálta a BEMER 3000 Fizikai Érterápiát /III. Generációs készüléket/, amely kiegészítő, de igen hatékony lehetőségnek  bizonyult az ő esetében.

Bemer terápia sclerosis multiplex esetén

Bemer terápia sclerosis multiplex esetén: biztató pozitív változások

Bemer terápia sclerosis multiplex esetén: biztató pozitív változások

Tudjuk, hogy a gyógyíthatatlannak minősülő betegség hatalmas stressz az ember számára, Évi mégis nagy lelkesedéssel fogott bele az “elképzelhetetlen változásba”… Elsődlegesen az egész testet kezeltük, hogy beinduljon a mikrocirkuláció, a lúgosítás, valamint a feszes izmok lazítása.

A tünetek közül nagy feladat a nyaki feszesség, a krónikus fáradtság megszüntetése, az agyi vérkeringés beindítása. Mivel a BEMER 3000 Fizikai Érterápiás készülék rendelkezik egy egész testet kezelő egységgel, egy -” matraccal”-, valamint egy “párna” applikátorral, mindez egy időben lehetőséget ad az intenzív lazításra, gyógyulásra.

Bemer terápia sclerosis multiplex betegségre: biztató pozitív változások

8 hetes periódus után jelenleg jobb a közérzet, a karfájás ritkábban tér vissza. Gyakori a kiegyensúlyozott lelkiállapot és a szabadabb mozgás. Éva arcán a megnyugvás látható.
A kezelést folytatjuk tovább, hogy életminőségében tartós változás álljon be.

Bemer terápia sclerosis multiplex eredmények

Cikk frissítés 2014.11.06: Éva 1 hónap múlva visszatér, folytatjuk a Bemer kezeléseket. Érzi, hogy a 8 hetes terápia sokat segített, de ismét felerősödnek a tünetek, mint pl. állóképessége gyengült, a karja feszesebb, nehezen mozgatja. Rájövünk arra, hogy családjában vannak megoldatlan élethelyzetek, amik bántják őt, frusztrálják. Úgy érzi, neki kell megoldania, pedig felnőtt gyermekéé a feladat. Hálás, amikor felismeri, hogy már nem veheti át más, akár gyermeke problémáit. Így látja a célt és a gyógyulásba vetett szándékát.

Ismét alkalmazzuk a vegetatív programot, kitartóan egymás után kétszer, majd a gerinc és nyaki szakasz kezelésével 3 hét múlva változást tapasztalunk.

Éva tisztán látja, hogy életéért egyértelműen ő tehet, a tudatos gyógyulás áldás az életben. A „betegség” üzen a „feladónak”.

Most már a terápia folyamatos alkalmazása javallott!!!

Bemer terápia: sclerosis multiplex kezelése otthon, házilag!

Próbálja ki ingyen Bp Zuglóban a Tükrömtükröm rendelőben a Bemer 3000 készüléket, amellyel a sclerosis multiplex kezelése otthon is lehetséges! Takarítson meg fáradságot, utazást, időt és költséget: vigye haza, kezelje vele magát otthon: bérelje ki, vásárolja meg! Kipróbálási / bérlési / vásárlási szándék esetén segítek: keressen fel, hogy konzultációban megismertessek Önnel minden szükséges információt. Részletekért kattintson erre a linkre:
http://www.tukromtukrom.hu/terapiak/bemer-3000-magnesterapia/