terhesség

Bízol a “teremtésben”? – avagy félelem a szüléstől

Veronika többféle problémával fordult hozzám: göbök voltak a fejében, ami miatt munkálkodott benne egy nagyon erős félelem a szüléstől, hiszen mi lesz a göbökkel a szülés erőfeszítései alatt?

Így oldottuk kineziológiával:

– Szkeptikus vagyok. – Nem hiszem, hogy tudsz segíteni – mondja Veronika a kineziológiai oldáson.

– Nem akarlak meggyőzni, hogy van erre lehetőség, inkább hangolódj a problémádra és add a két karod… Megengeded, hogy a választ a saját információidban keressük?

– Jó, próbáljuk meg – már nem agyalok… s mosolyog. Tudod állandóan gyártom a problémákat, most nagyon megrémültem…

– Miben segíthetek Veronika?

Göbök az agyamban

– Tavasszal felfedezték az orvosok, hogy van valami a fejemben… göbök és MS-re utaló jelek. Azzal is megijesztettek, hogy ha szülök, – pedig már nagyon szeretnék – … akkor felerősödhetnek ezek a tünetek… Nagyon el vagyok keseredve.

– Akkor nézzük meg, honnan erednek félelmeid? – A történet feldolgozása 17 éves korban kezdődik.

– 17 évesen kövér vagyok, nekem nincs senkim, bezzeg a barátnőm már fiúzik. Szüleim féltenek, mindig meghatározzák, mit csinálhatok. Apu kemény, kérlelhetetlen. Nem hallgatnak meg. “Kiszolgáltatottnak” érzem magam.

– Mi az igazi ok? -pásztázzunk tovább az izomteszt segítségével. A születésed. Elfolyik a magzatvíz – küldi tested az információt… Mitől félhetsz?

– Anyu elmesélte, hogy volt egy méhen kívüli terhessége, utána megoperálták. Azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyermeke, illetve kicsi a valószínűsége, hogy valaha is születhet baba. A fájdalom erős volt, de közben anyu valahol nem törődött bele ebbe a kilátástalanságba. Hamarosan észrevette, hogy áldott állapotban van. A 8-9 hónapban kórházban ápolták, tele volt félelemmel, hogy képes e világra hozni gyermekét?

Félelem a szüléstől: rögzült a sejtek memóriájában

– Tudnod kell, hogy anyu sejtjei rögzítették a múlt fájdalmait, félelmeit és te jó “vevőkészüléknek” bizonyultál, mindent átvettél, átörökítettél. Most már érted? Megteremtetted azt a programot, amitől félt anyud. – “Betegségtől való rémületében tagadta, hogy megszülethet az áhított kislány.” –

-Tehát ez azt jelenti, hogy ismétlem azt a programot, hogy nem lehet “gyermekem”?

– Igen, de természetesen tudatosan mindenre képes lennél, hogy babát szülhess. Értsd meg, hogy a félelmeidet és a rossz kódokat kell elengedni, valamint kitisztítani a sejtmemóriádból azokat az információkat, amelyek ilyen ijesztő tüneteket produkáltak. A “kiszolgáltatottság” érzés már ott megjelent. Most pedig képzeld el, hogy amikor megszületsz… csodálatos életerős baba vagy, aki tudja, hogy meg akart születni, és független anya lelki fájdalmától. Egészséges és szabad. Amit tehetsz magadért: minden este vizualizáld azt a képet, hogy áldott állapotba kerülsz. Ugye bízol a” teremtésben”? Ugye a félelem a szüléstől már csökkent, oldódott, elmúlt?